Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt williams
Tuotteen Lindt williams valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Alkoholia sisältävät, Levyt (täyte).
 

Minna Hi 12.02.2009
Yök. Inhoan näitä alkoholisuklaita, joissa on suklaakuori sokerisisuksella, josta purskahtaa nestemäinen alkoholiliemi suuhun. Itse suklaaosuus on ihan hyvää, mutta tuo neste pilaa tämän. Ei näitä minulle.

Päivi 22.01.2009
Litteitä maitosuklaapalasia kuplalla, joissa ei oikein tuoksua ole. Litteässä osassa hivenen alkoholin makua. Hyih, taasko alkoholisuklaa. Huiiih, kupla oli täynnä jotakin alkoholia. Väkevä maku tuli suuhun. Tämä olikin jotakin liköörisuklaata. Alkumaku todella kaamea, mutta tämä tasautui hyvin nopeasti hyväksi mauksi. Sokeria kyllä on mukana, kuten liköörikohvehteissa ruukaa olla. Olen todella hämmästynyt tästä jälkimausta ja maun nopeasta tasautumisesta, että tämä on hyvää ja hyvä maku tuli lopussa suuhun. Tekisi mieli kyllä uskaltaa syödä toinenkin palanen. Hieman makusteltua tuota toista palasta, niin alkoholi tuntuisi olevan jotakin konjakkia. Ei tästä pääse yli eikä ympäri, sillä maku on hyvä vaikka onkin alkoholisuklaa. Uskomatonta, mutta totta, pidän tästä. Viitosta en suostu kuitenkaan antamaan. Olkoot nelonen.

Antti M 17.11.2008
Williams-päärynäbrandylla sisustettua maitosuklaata. Suklaa on hieman siirapposen oloista ja tahmeaa mutta ihan makoisaa kuitenkin. En ole liköörisuklaiden ystävä todellakaan mutta tämä yllätti positiivisesti. Päärynä ei juurikaan kyllä maistu mutta hieman tuhdimpi seos pysyy kohtuullisesti kasassa palaa puraistessa, eikä sokerisisus tässä ole liian huomiotaherättävä vaan sulautuu kohtuullisesti kokonaisuuteen. Kyllä tästä nippa nappa kehtaa nelosen antaa, kun antaa epäilyksiensä leijua muualle ja maistelee muutaman palan enemmänkin... Sopiva levy (100g) ja inhimillisen kokoiset palaset.

Jarkko 13.11.2008
Mieltymykseni päärynöihin sai minut tilaamaan tällaisen levyn, jonka jo tilatessa tajusin sisältävän jotain alkoholia. Vakkarilukijat saattavat muistaakin, että en ole pontikkasuklaiden ystävä. Olkoon tämä taas esimerkki siitä, kuinka tunteet jylläävät mennen, tullen ja palatessa järjen yli. Nooh, palasta suuhun vaan, kun on maksettukin. Hyi pthyi brrrr ja piip ja tööt ja kaikkea, mitä ei koko perheen sivustolla sallita sanottavan. Kuin ihmeen kaupalla sain pidettyä palasen suussani, kunnes se oli kadonnut nielusta alas. Niin tiukkaa viinan makua, että huhhuh! Samalla kun viinas poltteli nenää ja suuta, niin sokeri rouskui hampaissa. Kaameinta karmeinta, mitä suuhunsa voi erehdyksissä laittaa. Tuoteselosteessa mainitaan Williams-Birnenbrand 8%, josta tunnistan päärynälajikkeen Williams ja numeron. Eiköhän tuolla ole läheistä tekemistä alkoholin kanssa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSA



ETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani