Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt edelbitter mousse blaubeer-lavendel 70%
Tuotteen Lindt edelbitter mousse blaubeer-lavendel 70% valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,40 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 65-74%, Levyt (täyte).
 

Kirsi I 08.05.2011
Sarjoissani "maistellaan mustikkasuklaita" ja "muistelen Saksasta takavuosina ostamiani yrttisuklaita" tutustuin suurin odotuksin tähän suklaaseen. Suklaa on tuttua ja turvallista Lindt-laatua eli hyvää ja pehmeää tummaa suklaata. Täyte valuu ja on kovin nestemäistä, mustikka peittyy laventeliin, joka tuntuu lähinnä pistävältä ja karvaata. Enemmän mustikkaa ja vähemmän laventelia niin pisteitä olisi tullut enemmän. Postitiivista tässä on liiallisen imelyyden puuttuminen.

Minna Hi 24.01.2009
Tuttu Lindtin tumman suklaan vahva tuoksu. Itse tumma suklaa on todella hyvää; sopiva makeus eikä mitään ylimääräistä. Tämän suklaan mustikka - laventeli täyte on hyvin miedon makuista, löysää ja valuvaa marmelaadia. Mustikkaa en ihan ensimaistamalta tästä huomaisi. Laventelin maku on jännä, tämä kun on tuttu ennemminkin huonetuoksuista; mutta maistuu kuitenkin samalta kuin miltä tuoksuu. Tämä on yksinkertaisesti hyvää, ei tästä voi enää paljoa paremmaksi suklaa muuttua.

Päivi 16.01.2009
Huh, merkki jo saa epäilemään, että tää ei oo varmasti hyvää. Makukokonaisuus näyttää silti kiinnostavalta. Isoja palasia tummaa suklaata. Välistä näyttää valuvan mustikkatäytettä. Täyte on valuvaa, tahmaa ja sotkee kovasti. Suklaa on kitkerää, mutta täyte hieman pehmentää. Alussa tämä makukokonaisuus oli mukavan makuinen, mutta jälkimaku hyvin ikävän kitkerä. Mielipide pysyy ennallaan, Lindt ei tee hyviä suklaita.

Antti M 02.11.2008
Takuuvarmaa Lindtin tummaa moussesuklaata ja hilloa sisällä. Sisus on vain sen verran ohuenlainen, että se lähinnä kostuttaa hieman mutta ei anna mielestäni tarpeeksi makua. Mustikka-laventeli on kevyt maku muutenkin eli hieman vaisuksi jää kokonaisuus. Syötävä suklaa joka tapauksessa, ei siinä mitään...

Jarkko 02.11.2008
Lindtin 70% tummaa suklaata, jonka sisällä melko juoksevaa marmeladitäytettä. Täytteestä maistaa mustikan (ainakin kun tietää sitä olevan), mutta laventeli jää tyystin tunnistamatta. Voimakas kaakaon maku vuorottelee makuhermoilla mustikkatäytteen kanssa ja kokonaisuudesta tulee ihan mielenkiintoinen, joskin aavistuksen liian tumma ollakseen ihan ehdotonta herkkua minun suussani. Ihan nelosta en nyt pysty antamaan. Jälimaku jää suuhun pitkäksi aikaa, mutta sekin tuntuu nyt liian tuimalta.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani