Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt weihnachts-chocolade mandel
Tuotteen Lindt weihnachts-chocolade mandel valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,75 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Joulu, Levyt (täyte).
 

Sanna K 21.03.2011
Ihana manteli, jonka pinta on peitetty paksulla suklaamassalla ja tomusokerilla. Manteli on rapea ja seassa tuntuisi olevan myös pieniä sokerimuruja, tai ainakin jostain tuommoinen erikoinen rouske lähtee. Kuorrute on mausteinen ja jouluinen, tuo lämpimän maun ja tunnelman suuhun. Onneksi kuorrutetta on reilusti, ettei tarvitse pelkkää mantelia mutustella.

Päivi 19.01.2009
Hauskannäköisiä litteitä palasia, jonka päällä on soikea kupla. Tuoksuu jouluiselta mantelilta. Litteä osa on makeaa ja hieman jouluinen maku. Kulpan sisällä on kokonainen manteli ja jotakin suklaista kreemiä. Kokonaisuus on hyvä ja maistuu sopivan makealta. Suklainen maku säilyy pitkään. Positiivinen yllätys Lindtiltä.

Antti M 18.11.2008
Jemmattua mantelia Lindtin tyyliin, jouluisalla suklaalla verhottuna. Suklaa on pehmeää päältä ja kreemimäistä sisältä sekä rennosti maustettua kanelilla ja korianterilla. Tämä on oikeastaan ihan makoisaa, jos ei usein syö mutta neljännen pisteen vie jälkimakuna suuhun vaeltamaan jäänyt liköörimäinen aavistus, josta en juuri välittäisi. Joulusuklaiden ystäville tämä on kokeilemisen arvoinen tuote kumminkin.

Jarkko 07.11.2008
Joulumanteli. Jo pelkkä nimi (yllättäen?) saa ajatukset harhailemaan tuohon lähestyvään kulutusjuhlien kulutusjuhlaan. Kääreestä suomennan vaillinaisella germaanikielen taidoillani tekstin "paahdettuja manteleita hienossa pähkinäkreemissä ja mukana henkäys (tuon sanan lunttasin...) kanelia ja korianteria". Kuulostaa jouluiselta. Tuoksu on melko herkullinen. Maku kuitenkin jää keskinkertaiseksi. Jokaisessa "kananmunanpuolikkaassa" on kokonainen manteli, jonka selvästi tunnistaa. Lisäksi tunnistan miedon kanelin maun ja pähkinäkreemin. Korianteria en meinaa tunnistaa, koska en keksi missä muussa yhteydessä olisin sitä syönyt. Jokin hieman outo maku tässä suklaassa on, olisiko se sitten se korianteri... Se iskee välillä kitalakeen aallon lailla, välillä jopa aika voimakkaana makuna ja tuntemuksena. Suuntuntuma on ihan mukava. Ehdottomasti joulun makuinen tuote (thanks to kaneli), mutta ei tätäkään juhlapöytään ainakaan kunniapaikalle viitsi nostaa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani