Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt edelbitter mousse zitrone-basilikum 70%
Tuotteen Lindt edelbitter mousse zitrone-basilikum 70% valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 1,57 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 65-74%, Levyt (täyte), Tuotannosta poistuneet.
 

Saila 16.03.2009
Tumman suklaan sisällä täytettä, joka maistuu siltä miltä sitruuna-Fairy haisee. yöh. Ei todellakaan kelpaa syötäväksi! Ensinäykkäisyn jälkeen loppu lensi roskiin.

Miriam 16.03.2009
Ulkonäkö hillitty. Tuoksu perinteinen. Mutta sitten pääsee helvetti irti. Suu kärventyy, eikä mitään maista enää. Suklaan marmeladimainen täyte on kirpeän ärtsyä, ei kuitenkaan tulista. Ei ikinä tätä!

Anja 02.03.2009
Tumaa suklaata isona sopivan ohuena palana. Niin iso, että sitä pitää puraista. Siitä en pidä! Sisällä tryffelityyppistä täytettä sekä kirpeää hilloketta. Olisikohan inkivääriä? Hieno yhdistelmä. Sulaa hyvin koska pala on sopivan ohut vaikka onkin suuri kuin helikopterin laskeutumispaikka.

Päivi 17.01.2009
Hyymh, Lindtiä. Ei kuulosta yhtään houkuttelevalta. Pieni palanen eksyi jo suuhun avatessa. Ja hyhhyhhyh ku kitkerää tummaa suklaata. Oho, on voimakas toi sitruuna. Kieltä ihan polttelee. Kyllä, kokeilin uudestaan ja sitruuna on todella vahvaa ja polttaa. Kyllä tässä myös basilika maistuu. Tämän kaiken yhdistelmä on makuna todella puistattava kokemus. Tumma suklaa kitkerää ja sitruuna todella vahvaa. Miedompi maku voisi olla hyväkin yhdistelmä. Tässä suklaassa aivan liian vahvaa.

Susanna K 15.01.2009
Voi herranpieksut mennen ja palatessa, huuhhh minkä potkun antoi suklaa !! Suklaan oma maku hukkuu täysin vaikka kaakaopitoisuus on 70%, täyte on se joka on tämän suklaan kingi tai mielestäni kauhistus ! Ei oikein tiedä laitoinko suuhun todella kirpeän sitruunan  vai jotain siivousainetta, phyi ! Suklaassa etiketin mukaan olisi basilikaa mutta ei mitää makutuntemusta, tuo sitruunatökötti vei viimeisetkin aistit tälle päivää.

Antti M 20.11.2008
Tummaa moussesuklaata hilloviivalla, joka tällä kertaa sisältää lähinnä sitruuna sekä aavistuksen basilikaa. Sitruuna on ainakin hyvin raikasta - jopa niin, ettei suklaata oikein edes maista kunnolla. Basilikan häivähdys tulee lähinnä jälkeenpäin suuhun pyörähtämään hetkeksi. Eihän tämä armottoman huono viritys ole mutta minkäänlaisesta suklaanautinnosta ei ole tietoakaan. Hieman vähemmän hilloa olisi ehkä ollut hyvä vaihtoehto tai sitten vain miedompi sekoitus.

Jarkko 12.11.2008
Tummaa suklaata sitruuna-basilika -marmeladilla ja suklaamoussella. Tuon osaa päätellä jo ennen maistamista. Tuoksusta voisi kuvitella havaitsevansa ihan pikkuriikkisen sitruunan aromin. Naps, sanoo sakasalaisenkin suklaan palanen. Naama menee ihan kurtulle. Silmät ja suu puristuvat kiinni ja nenä nyrpistyy minimiinsä. Silmissä sumenee ja vettä alkaa valumaan kyynelkanavista. Sellainen vaikutus on suklaalla kuten tämä, jossa sitruuna on todellakin sitruunan makuinen. Sitä ei ole lievennetty sokerilla tai millään muullakaan, voe mahotonta. Ensimmäisellä haukulla en maistanut mitään muuta, koska ajatukset oli 101% sitruunassa. Toisella haukulla osaan jo odottaa "pientä" kirpakkuutta, joten ehdin jo maistaa aavistuksen basilikaakin sitruunan seassa. Jälkimaku ei ole parhaasta päästä edes näitä mousse-levyjä vertaillessa. Ehkäpä tuo sitruuna pilaa senkin. Pelonsekaisin tuntein nappaan kolmannenkin puraisun ja sitruuna tuntuu mietonevan koko ajan. Oikeastaan pelottava ajatella mihin kaikkeen ihmisen makuaistikin tottuu ja kuinka nopeasti... Yritän etsiä positiivista sanottavaa tästä, mutta ei tule mieleen oikeen mitään. Sitruunahappo on varmaan sulattanut aivoni.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani