Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt weihnachts-nascherei makronen
Tuotteen Lindt weihnachts-nascherei makronen valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Joulu, Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet.
 

Päivi 17.01.2009
Lindtiä tää kyllä on, mutta suklaa ei silti näytä sitä. Pieniä palasia, jossa pohja on tummaa ja päällä valkoista suklaata. Näyttää jotakin punaisia olevan siellä sisällä. Pehmeää suklaata ja kookoksen maku tulee suuhun sulatessa. Hyvää. Olen yllättynyt. Punaiset rouheet rouskuvat suussa, ovat varmaan jotakin marjaista crispiä. Tässä suklaassa mukavasti tulee tumman ja valkoisen suklaan makusekoitus suuhun ja lisänä tuota kookoksen makua. Tätähän on tullut tässä kirjoittaessa napsittua usiampikin palanen. Tämä oli mukava yllätys. Odotin huonompaa makukokemuksta. Tää on hyvää ja tykkään. Enkä kyllä valmistajastakaan anna miinusta. Olkoot täydet 5 pistettä.

Susanna K 17.01.2009
Suklaata jossa päälliskerros valkosuklaata ja alaosa maitosuklaata. Makua antaa kookoshiutaleet tai ei oikeastaan hiutaleet vaan kookoksen maku mutta mukana on myös jotain raksuvaa jota epäilen että onko se kookosta peräti vai ihan jotain muuta esim.keksinmuruja. No on mitä on mutta kokonaisuutena ihastuttavan makea ja herkullinen yhdistelmä. Jotenkin vaan suklaat toimii hyvin yhteen tässä levyssä.

Jarkko 06.11.2008
Ei voi välttyä siltä ajatukselta, että tämä olisi nimen perusteella jotain makaroonisuklaata. No eihän tämä tietenkään sellaista ole. Makronen-nimitys tullee siitä keksityypistä, jossa pohjana käytetään vaahdottettua munanvalkuaista, jauhettua kookosta/mantelia ja sokeria. Ja ei, se ei ole sama asia kuin marenki. No se siitä oppitunnista, siirrytään suklaalevyn pariin.

Onpas turhan pieniä paloja. Tummempi pohjaosa on 30% maitosuklaata, kun taas levyn yläpuoli on keksiaineksen sisältävää valkosuklaata. Kokonaisuus tuoksuu enemmän keksille kuin suklaalle. Pala suuhun ja... PTHYI. Mitä ihmettä tämä on? Maku on erittäin outo, eikä lainkaan keksisuklainen, kuten odotin. Maussa on vahva viittaus marsipaaniin (PTHYI uudemman kerran) ja aavistus kookosta, joista ainoastaan jälkimmäisen hyväksyn ruoka-aineeksi. Suklaiden maku peittyy melkolailla tuohon marsipaanimössön makuiseen keksiainekseen. Olipas hyvä, että en tilannut tätä isompaa satsia joulupöytään, kuten vähän oli suunnitelmissa...
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani