Mainospaikka vapaana

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt creation 70% hot mango & cayenne
Tuotteen Lindt creation 70% hot mango & cayenne valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,75 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 65-74%, Levyt (täyte), Tuotannosta poistuneet.
 

Kirsi I 11.05.2011
70% tummaa suklaata, tuoksuu upean hedelmäiselle, suklaa on tumman pehmeää. Tämä on täytesuklaalevy, täyte on pehmeän marmeladimaista, mutta ei kuitenkaan valuvaa. Pahvikannen kuva lupaa liekkejä ja samettia, ja sopivassa suhteessa tämä levy sitä tarjoaakin. Mangon ja cayennen suhde on mukava, tulinen muttei jää polttelemaan liiaksi. Eli liekit eivät leisku suusta ulos, vaikka kirpakkaa tulisuutta täytteestä löytyykin.

Antti M 08.11.2008
Tulisempaa Lindtiä tarjolla - mango ei todellakaan ole suosikkejani mutta joskos cayenne hieman parantaisi kokonaisuutta. Suklaa on totutun pätevää mutta hillosisällys on täyttä skeidaa. Ei toimi omaan makuhermooni yhtään ja tulisuuttakaan ei ole tarpeeksi ollakseen hottia... Noh, pahempaakin on maistettu, joten kai sitä pari pinnaa jaksaa heruttaa tästäkin. Eikä jälkimaku ihan huono ole loppujen lopuksi eli toinen pala hieman jo vaikuttaa paremmalta. Mutta ei tarpeeksi...

Minna Hi 26.10.2008
Suklaassa on mielenkiintoinen tuoksu, sen täytyy olla tuo mango. palat ovat isoja, ei siis suupaloja vaan siitä pitää oikein haukata. Odotin tulisempaa vaikutusta. Suklaa on niin tummaa, että sen vahva maku on päällimmäisenä, sitten aukeaa vieno mangohillon makeus ja ihan pohjalla kielen ja kitalaen perukoilla cayenne-pippuri vähän yrittää potkaista. Pidän tästä yhdistelmästä, nämä sopivat oikein hyvin yhteen. Toista palaa syödessä pippurin vahvuus voimistuu. Ei paha asia sekään. Nam.

Jarkko 21.10.2008
Chili-suklaat eivät juurikaan ole minua valloittaneet puolelleen, riippumatta valmistajasta. Tässä chili onkin korvattu cayenne-pippurilla. Viimeaikaiset kokemukset näistä Lindtin creation-sarjan täytelevyistä ovat kuitenkin olleet sellaisia, että yhtään makua ei uskalla jättää maistamatta, voi mennä helmiä ohi suun. Mango tässäkin levyssä suorastaan kutsui minua ruotsalaisen karkkikaupan hyllyille. Kaakaon tuoksu on voimakas, mutta kuitenkin miellyttävä. Suklaan läpi pyrkii pienenpieni hedelmäinen tuoksu ennakkona tulevasta. Tiedättehän sen tavan, jolla chili hiljalleen hiipii kielen päälle ja kitalakeen kutittelemaan? Sitä hiipivää ominaisuutta ei cayennella ole, vaan tämä iskee heti kuin 1000 volttia paikkoihin, jonne et niitä halua. Mangon maku tulee niin jälkijunassa, että se jää pahimmoilleen kuumimman poltteen alle, harmi. No onhan tämä aika karmaiseva kokemus, en ala kaunistelemaan. Edelleen olen sitä mieltä että pippurit ja chilit kuuluvat liha- tai kasvisruokiin, joten pitäkää hyvät valmistajat ne poissa mun suklaista!
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset