Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt chocoletti passion-orange
Tuotteen Lindt chocoletti passion-orange valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte), Suklaanapit, Tuotannosta poistuneet.
 

Susanna K 08.08.2008
Hieman tummempaa nappisuklaataa jonka täytteenä on passionhedelmää ja appelsiinia. Suklaan oma maku ei juurikaan maistu mutta täyte antaa kaikkensa, pieni kirpsakkuus ja hedelmäinen maku sopivat yksiin hyvin. Tätä suklaata pakkaus mainostaa "summer editionia" ja sitä se juuri kuvastaakin. Lindtiltä taas yksi makoisa suklaa.

Jarkko 21.07.2008
Tumman suklaakuoren sisältä paljastuu todella kesänraikas kreemimäinen täyte, jossa mukana jotain pientä rapisevaa. Täytteessä maistuu pääosin appelsiini, mutta myös toinen raikas maku, joka lienee intohimohedelmästä peräisin. Tumman suklaan vahvuutta ei kääreessä mainita. Tämä suklaa on kuitenkin minun makuuni liian tuiman makuinen ja peittää täytteen raikkauden alleen täysin. Raikkaus pääsee esille vain alkuvaiheessa puraisun jälkeen. Jälkimakua hallitsee liian tunkkainen suklaan maku. Olisipa tämä tehty maitosuklaisena.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani