Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt chocoletti kokosnuss
Tuotteen Lindt chocoletti kokosnuss valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,25 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte), Suklaanapit, Tuotannosta poistuneet.
 

Minna Hi 14.08.2008
Oo, yksittäisiä suklaapaloja; paketti huijasi, että kyseessä olisi levy. Tuoksuu tavalliselta maitosuklaalta. Sisällä vaaleaa kookostäytettä jossa pieniä krokantteja. Makeus on juuri sopiva. Nam.

Susanna K 08.08.2008
Maitosuklaanappi jonka sisällä rouheinen kookostäyte. Suklaassa sopiva makeus ja itse täyte on täyteläinen jossa kookos maistuu juuri passelisti. Ehdottomasti yksi parhaista kookossuklaista!

Antti M 05.08.2008
Kookos ei sytytä minua edes suklaan kanssa, joten kakkosen arvoinen luottamuslause ei ole huono minulta. Hieno ja kallis 'kesäversio' sekä 100g pahvipakkaus, jossa palatkin on jo valmiiksi lohkottu irralleen uusavuttomia varten. Kookos aiheuttaa kylmiä väreitä suklaan kerakin mutta jääkaappikylmänä tämänkin tuotoksen popsii mukisematta - paljonkaan - ja liian pahaa makua ei jää kitalakeen.

Jarkko 21.07.2008
Maitosuklaisia suklaanpalasia, joiden täytteenä on valkoista kreemityyppistä, kookokselta maistuvaa täytettä. Kookoshiutaleita täytteessä on minimaalisen vähän (saisi olla enemmänkin), mutta jotakin kovia rakeita jonkin verran. Olen kookoksen suuri ystävä, joten tämäkin kookossuklaa osuu kyllä napakymppiin.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani