Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt mousse au chocolat lait
Tuotteen Lindt mousse au chocolat lait valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,40 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte).
 

Jenni V 23.12.2011
Tämä oli hyvää, vähän erilaista suklaata. Lindtille tyypilliseen tapaan kyllä hyvinkin makeaa, ehkä tummasuklaakuori olisi ollut parempi vaihtoehto maitosuklaalle. Syö ehdottomasti jääkaappikylmänä, muuten runsaan täytteen voimaisuus ja ökymakeus korostuu liikaa, ja suklaakin sitten rapsahtelee mukavasti suussa moussen vastapainona.

Miriam 26.04.2010
Palakoko suurehkö, tuoksu maitosuklaisen makea, pääsiäismunamainen. Maku todella pähkinäinen ja esanssinen. Tarttuu hampaisiin ja kova homma jyystää. Pähkinä/nougat lyö läpi liian voimakkaasti. Suuhun jää rasvainen kalvo.


Satu 22.01.2010
Lindtin isoja maitosuklaatäytelevypalasia. Oi ja mikä täyte - moussea! Tämä on makeaa, pehmeää, vaahtoista eli lähes täydellistä suklaata.

Antti H 22.01.2010
Laadukkaan oloista maitosuklaata, jossa täytteenä vieläpä suklaista moussea. Luulisi suklaisuuden menevän jo ylitse, mutta näin ei ole. Herkullisen täyteläinen suklaapläjäys.

Iikka 22.01.2010
Hienon maitosuklaan palasia. Tuoksu ei vielä paljasta mitään, mutta haukkaamalla selviää, että jotain täytettä on sisällä. Alkumaku on miellyttävä. Kokonaisuus on makea, ja makeus senkun nousee mitä pidemmälle edetään. Ei pöllömpi vaikkei tässä mitään erikoista olekaan.

Päivi 22.01.2010
Wow, isoja Lindtlin palasia. Sisällä pehmeää moussea täytteenä. Nami! Tämä on herkkua. Suklaa kivan ohutta ja täytettä on runsaasti. Tätä voisi syödä enemmänkin.

Aiempi arvio 2.11.2009: Suklaata suklaamoussella. Kuulostaa jo todelliselta herkulta. Suklaa on vaaleaa maitosuklaata ja sisällä on vaaleaa maitosuklaamoussea. Hmm, tässä tuntuu joku tosi ikävä sivumaku olevan. Harmittaa kyllä, sillä muuten tämä on hyvä kokonaisuus. Mousse on ihanan pehmeää ja suklaista. Parista palasta tulee jo sellainen olo, että tää riittää. Tyydyttää kyl suklaan nälän. Sivumaku vaan häiritsee. En paikanna että mitä se olisi. Jälkimaussa maistuu se ikävä sivumaku. Hiukka kyl pettymys tää tuote. Odotin paljon enemmän. Koetan ajatella positiivisesti, että ehkä tähän makuun tottuu. Kerta oli ensimmäinenkin kun tätä maistoin. Arvosana: 3

Susanna K 22.01.2010
Muhkea suklaapala näyttää lupaavalta. Maitosuklaata jonka koostumus on pehmeää ja makeus sopiva. Täytteenä jotain sulavaa toffeeta tai karamellia. Kokonaisuutena ei hassumpi, tosin pari palaa vie suklaannälän täysin.

Hanna P 22.01.2010
No niin, suklaata minun makuuni, eli isoja pyöreän muotoisia maitosuklaan palasia. Päällä teksti "Lindt". Makean karamellisen kermainen tuoksu. Pehmeää suklaata ja vielä pehmeämpää täytettä. Ruskea, makea täyte on voita ja sokeria ja ehkä jotain muutakin. Isot palat ja hyvää makean nälkään, vaikka jotenkin liiankin makea ja tasapaksu kokonaisuus & maku.

Jarkko 22.01.2010
Tyynynmuotoisia maitosuklaapalasia, joiden sisällä kuohkeaa ja vaaleaa moussea. Kokonaisuus on makea, mutta samalla jollakin tapaa koukuttava. Tämä on niitä suklaita, joita suuhun laittaessaan tietää, että syöminen ei lopu ennen kun levy on syöty loppuun. Ihan pelkkää ylistystä tämä ei kuitenkaan ole, sillä liekkö täytteestä vai mistä irtoaa hieman paahdetun sokerin maku, joka on hitusen kitkerä tai jotain. Sen takia vähennän yhden pisteen.

Aiempi arvio 16.10.2009: Levy koostuu pullukoista maitosuklaapalasista, joiden sisällä on itse suklaata vaaleampaa ja sileää moussemaista täytettä. Kokonaisuus maistuu yllättäen hieman pähkinälle ja se harmittaa. Pähkinän maku tuntuu olevan esillä juurikin alkuvaiheessa, sillä jälkimainingeissa maku on selvästi suklaisempi. Kokonaisuudesta ei kuitenkaan jää sellaista herkkusuklaan makua, jota ehkä hieman odotinkin. Eiköhän tämäkin tule kuitenkin syötyä loppuun asti telkkarin ääressä jossakin vaiheessa. Arvosana: 3

Antti M 24.04.2008
Sveitsiläistä maitosuklaamoussea, joka on kovin pliisua maultaan. Isot palaset mössääntyvät käsiin niitä lohkoessa eli jääkaappikylmänä kenties parempi syödä vaikka mauttomuus vielä korostuukin. 140g levy on kohtuullisen kokoinen ja kyllä tätäkin pahimpaan hätään saa kurkusta alas tungettua mutta eipä ole minun mieleeni tällaiset tuotteet; jotain maustetta - ihan mitä vaan - tarvitsisi lisätä ehdottomasti.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani