Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt Swiss premium milk chocolate with whole hazelnuts
Tuotteen Lindt Swiss premium milk chocolate with whole hazelnuts valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,60 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Annamari 26.01.2019
Levyllinen makeaa maitosuklaata ja kokonaisia hasselpähkinöitä. Mielestäni tämä ei ole ihan sitä vahvinta Lindtin alaa, mutta kukapa nyt hasselpähkinäsuklaata voisi vastustaa. Heikko nelonen.

Hanna P 18.01.2013
Paksuja palasia Lindtin maitosuklaata, jossa sattumina mahdollisesti kokonaisia pähkinöitä. Suklaa aika makeaa, mut' ehkä vaan tunkkaisen makuista. Pähkinöitä kuitenkin reilusti ja varsin hyviäkin ovat. Ihan hyvä tuote, mut' ei edes kyllä pähkinäsuklaiden parhaimmistoa... Vaan kyllähän tätä vallan nälkäänsäkin syö!

Iikka 17.01.2013
Kokonaisia hasselpähkinöitäkö on tässä maitosuklaassa? Levy on jättikokoinen, mikä tässä tapauksessa (=nälässä) on hieno asia. Ravitseva tuota, mutta maussa ei suurta erikoisuutta ole. Laadukkaan oloinen ja erittäin syötävä. Tänään saa 4 pistettä.

Tapani H 18.04.2008
Jälleen maitosuklaata jossa on kokonaisia hasselpähkinöitä... jotenkin tämä ei vaan oikein säväytä. Palaset on kyllä paksuja ja pähkinöitä sopivasti eivätkä ne ole kitkeriä. Suklaa on aika sokeritonta ja miedon makuista. Ehkä siinä johtuu että tämä jää aika tavanomaiseksi makuelämykseksi. Mutta kyllähän tätä toisaalta helposti menee pari riviä makeannälkään, eikä jää ainakaan liian makea jälkimaku.

Jarkko 16.04.2008
Voihan valtava! Levyn paino (370g) lyö laudalta kaikki aiemmin näkemäni. No onneksi osuuteni levystä on "vain" puolet. Kuten arvata saattaa painon perusteella, levy on todella paksu. Pähkinöitä näyttäisi olevan aika tiuhassa, joten rouskuteltavaa riittää. Maitosuklaa on erittäin sileää ja silkkistä ja makukin on samaa luokkaa. Pähkinät ovat juuri sopivankovuisia pureskeluun ja niiden maku sopii hyvin yhteen suklaan kanssa. Vaikka kaikki on periaatteessa hyvin, suorastaan loistavasti, niin kuitenkin jää kalvamaan sellainen pieni tunne, että jotakin puuttuu. Vikaa ei ole, mutta puutetta hieman, en vain osaa määritellä tarkemmin mitä. Onko makukokonaisuus kuitenki hieman liian mieto? Kylläpä tässä siitä taitaa olla kyse. En kykene tästä syystä täysiin pisteisiin venymään edes Mietaan spagaatilla.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani