Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt almond
Tuotteen Lindt almond valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,86 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte), Tuotannosta poistuneet.
 

Vappu 26.05.2009
Lemppari jo vuosien takaa. Isoja paloja ihanan makeaa ja toffeeseen vivahtavaa maitosuklaata, täytteenä kermaista maitokreemiä ja joka palassa kokonainen paahdettu manteli. Koska en kavahda makeaa, ei tämä ole makuuni liian äitelää vaikka hyvin makea kokonaisuus onkin. Paras mantelisuklaa, jota olen tähän mennessä maistanut.

Minna Hi 15.03.2008
Pehmeä makea tuoksu, vesi herahtaa kielelle. Maku on ihan mieletön -> jokainen pala sisältää kokonaisen mantelin ja jotain vaaleaa kermaista täytettä, joukossa pieni aavistus karvasmantelia. Ei liian makea, vaan juuri sopiva sekoitus suklaata ja pähkinää. Kyllä Lindt osaa tämän suklaan teon taidon!

Salla Elina Salo 26.02.2008
Puolikkaan kuplan muotoisia paloja levyssä, kokonainen manteli sisällä. Manteli on melko kuiva pureskeltava ja suklaa aavistuksen vetisen makuinen. Suklaasta puuttuu makeutta tasapainottamaan kuivaa mantelia. Rapeus hyvin miellyttävä.

Reeta 26.02.2008
Maitosuklaakuorrutus, sisällä jotakin massaa ja kokonainen manteli. Manteli maistuu hiukan marsipaanille, johon täyte ilmeisesti vaikuttaa. Maitosuklaa perinteistä Lindtin maitosuklaata, makeaa.

Tuomas 26.02.2008
Maitosuklaata, jossa kokonaisia manteleita sisällä. Kokonaisina mantelit ovat miellyttävämpiä kuin useimmissa mantelisuklaissa rouheena oleva manteli. Mantelisuklaaksi tosi hyvää.

Anne P 28.10.2005
Rasvainen, tahmea, liian makea, suorastaan äklöä. Tämä jätetään hyllylle.

Jarkko 28.10.2005
Maukas suklaa, joskin hieman miedonlaista. Mantelimainen tai marsipaanimainen maku jää suuhun kummittelemaan. Ulkonäkö petti pahemman kerran. Suklaa ilman mantelia on varsin mauton.

Mika 28.10.2005
Vaaleaa, neutraalin makuista suklaata. Hammas törmäsi kovaan pähkinään joka pilasi makunautinnon. Peruskamaa...

Antti H 28.10.2005
Vähän Kinder-munamainen valkoisen- ja maitosuklaan yhdistelmä. Sisällä oleva mantelikin oli herkullinen, näitä voisi syödä useammankin.

Satu 28.10.2005
Tulee mieleen yksi walesilaisen koulun taideluokka, jossa vietin kuukauden päivät huuhailemassa, mutta ei siitä sen enempää. Manteli vie voiton mauttomasta suklaasta. Höh!

Marjo 28.10.2005
Kapselimainen. Suklaa hieman pahvimaisen makuista. Ja jälleen pähkinää sisällä! Hyvä paksuhko koostumus, hienoinen karvas mantelin maku. Mielenkiintoista.

Nina P 28.10.2005
Näyttää hyvältä, mutta ei ole. Kauheaa jankkkia. Hyi.

Rami 28.10.2005
Hauskanmuotoinen pala, sisällä valkoista mössöä ja kiva ylläripähkinä. Vähän äitelää ja rasvaista, yllättävän väkevä jälkimaku (vai johtuukohan se jo siitä, että tämä on jo viides testipala).

Minna R 28.10.2005
Herkullisen pullea ulkonäkö. Suklaa aika latteaa johon sekoittuu epämääräinen pähkinänmaku. Suuhun jää väljähtynyt maku. Menee makean nälkään paremman puuteessa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani