Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt edelbitter mousse sauerkirsch-chili 70%
Tuotteen Lindt edelbitter mousse sauerkirsch-chili 70% valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,43 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 65-74%, Levyt (täyte).
 

Hanna P 03.04.2012
Ihanan isoja tyynymäisiä maitosuklaan palasia tekstillä Lindt. Mukava kaakaon tuoksu. Sisällä jotain aika jännittävän makuista marjahilloa...Ikäänkuin tämä olis kirpakan pippurista. Isot palat plussaa ja marjahillokin periaatteessa hyvää, mut ehkä pippurisuutta aavistuksen liikaakin.

Iikka 31.03.2012
Makealta tuoksuva tumma tyyny. Puraisu paljastaa sisällä olevan jotain ehkä kirpeän marjaisaa hilloa. Luin paketin, mutten olisi koskaan arvannut mitä sisällä piilee. Suklaa on varsin täyteläisen makuista, ja mukana oleva hillo piristää mukavasti.

Elise P 25.11.2008
Tumma, iiiso pala. Makea tuoksu. Upea sivuprofiili kiiltävine täytteineen. Tumman suklaan perusmaku, jonka jälkeen hilloinen täyte ”potkaisee”. Vahva täyte vähän hankala valuvine luonteineen. Chilin maku vahva ja ärhäkkä, mutta maku vaimenee nopeasti. Tästä tulee kaksijakoinen olo, tätä tekee mieli maistaa toinenkin puraisu. Eiku… en erityisemmin pidä. Eiku…

Antti H 25.11.2008
Mukavankokoinen palanen kaakaolta tuoksuvaa tummaa suklaata. Palan sisällä on jokin hapan marjainen täyte. Täyte on suorastaan tulista, tässä täytyy olla mukana chiliä. Suklaan ja täytteen voimakkaat maut taistelevat suussa.

Anja 25.11.2008
Tumma suklaa jonka täytteenä voimakas, hedelmäinen, marjainen chilinen hillo. Chilinmaku oli hyvä mutta en pidä marjamausta, se ei sovi tähän.

Satu 25.11.2008
Lindtin paksuja täytesuklaalevypaloja, joissa päällys tummaa suklaata ja sisus hieman vaaleampaa tryffelimäistä täytettä ja sisuksen sisus – voi herran pieksut sentään... Olisihan tuon valuvan kiiltävän täytteen punertavan värin ja maistattajan "nyt hiki pintaan"-evästyksen pitänyt soittaa kelloja. Tässähän on terttukaupalla chiliä! Ei ei ei. Ei.

Milla 25.11.2008
Voi vitsi mä rakastan näitä Lindtin iiiiisoja paloja! Kyseessä on siis tryffelitäytesuklaalevy, jossa paksu päällystesuklaa peittää sisäänsä ihanan, vahvan hillotäytteen, jonka alla on suklaamoussea. Jälkimmäinen tasoittaa edellistä täydellisesti, ei liian makeaa, ei liian vahvaa (hillossa chiliä), mutta todella täyteläistä. Hilloa en arvaisi kirsikkahilloksi jos en tietäisi paremmin, ja ehkä parempi niin, sillä yleensä kirsikka ei saa minua hyppimään riemusta hillomuodossa. Joko päällyssuklaa tai sitten mousse on hiukan liian rasvaista, siitä pienen pieni miinus, mutta kokonaisuutena tämä taivaallinen suklaalevynautinto hipoo täydellisyyttä, siispä viisi pistettä.

Reeta 04.10.2008
Ihan liian vahvaa nautittavaksi asti. Tämä olisi taas kiva leipomisessa sun muussa, mutta ei näin tummaa suklaata pelkälteen syö.

Tytti 04.10.2008
Tyylikäs iso pala, jossa tarkasti painettu sinettimäinen kuvio ja teksti huokuvat laatua ja lupaavat ylellistä makunautintoa. Tummaa suklaata ja sisällä punaista hilloa. Hillo maistuu jotenkin väkevälle, vai tekeekö tumma suklaa hillon väkeväksi? Hillon alla on vielä suklaakreemiä, joka on myös tuhdin makuista. Liian bitteriä, jättää kuivan jälkimaun.

Saila 14.09.2008
Tämähän olikin täytesuklaata... Ihan OK. Kitkerä jälkimaku.

Miriam 14.09.2008
Ulkonäkö tuo mieleen litistyneen sacher-kakun. Todella makea tuoksu. Marjainen. Suklaa sopivan tummaa. Läpi ei oikeastaan maistu yllättäen mikään. Maut sulautuvat keskenään. Kirpeä jälkimaku.

Antti M 14.09.2008
Tutun laadukas vaikutelma ulkoisesti ja tumma suklaakuori on edelleen mainiota. Kirsikka ei ole koskaan suosikkini ollut mutta kevyt chili pehmittää maun suklaan kera, joten vaikeaa on edes tunnistaa sitä. Ei tästä paria isoa palaa enempää jaksaisi kicksejään saada eli turhan mitäänsanomaton makuyhdistelmä. Kelpo tuote kumminkin.

Jarkko 10.08.2008
Nimessä on pari juttua, joista en ole ennakkoon erikoisemmin innoissani suklaasta puhuttaessa, nimittäin kirsikka ja chili. No mutta eipä se ole ennenkään estänyt maistamista, joten taitanpa levystä palasen. Suklaan tuoksu on odotetusti tumma, mutta miellyttävästi sellainen. Tumman suklaakuoren sisällä on suklaamoussen lisäksi marmeladia, joka ilmeisesti pitäisi olla kirsikan makuista, joskin se minusta on vain miellyttävän hedelmäistä noin yleensä. Chilin maku potkaisee pian jokaiseen suun makunystyrään, valitettavasti.Chiliä ja suklaata ei vain pidä mennä sekoittamaan keskenään, se on ihan tuhoontuomittu yritys. Kun pahimmasta chilipotkusta on selvitty, jälkimaku ei ole kuitenkaan ihan hirveä, vaikka chilin polte tuntuukin kitalaessa, kielessä, poskissa, sieraimissa... Marmeladi on kuitenkin piristävää.

Minna Hi 31.03.2008
Loistava tumman suklaan tuoksu. Sisällä marmeladinomaista täytettä, kirsikkaa ja ripaus chiliä. Chili antaa suklaalle pienen nosteen, onneksi sitä ei ole liikaa. Kirsikkaa saisi olla enemmänkin. Täyte taitaakin olla enemmän silmänlumetta... Tumma suklaa on kyllä ihan hyvää. Lupaa enemmän kuin antaa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani