Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt creation le coulis d'orange 70%
Tuotteen Lindt creation le coulis d'orange 70% valmistusmaa on Saksa. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 4,43 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 65-74%, Levyt (täyte).
 

Chi 04.04.2012 : Laadukasta täytesuklaata, appelsiini maistuu aidolta ja suklaa hyvälaatuiselta. Jokin tässä ei kuitenkaan toimi ihan niin hyvin kuin kuvittelisi (mansikka ja kirsikka-versiot maistaneena, molemmat täysosumia), itseäni häiritsee ainakin appelsiinitäytteen vähyys.

Miia 07.10.2011 : Prosenttisuklaata, jonka sisällä juoksevaa appelsiinitäytettä. Lindtin suklaa on laadukasta, täyteläistä tummaa suklaata. Appelsiinitäyte sopii tumman suklaan kanssa yhteen kuin nyrkki silmään, appelsiini lisäksi maistuu aidolta tavaralta eikä miltään esanssituhnulta. Lopputulos on varsin maukas, appelsiini keventää lopputulosta. En tosin olisi pistänyt pahakseni, vaikka täytteen sokeripitoisuus olisi alhaisempi, oli hiukan makeahkoa... Silti hyvää!

Anonyymi 2 13.04.2011 : Todella hyvää, pehmeän makuista mutta vahvaa tummaa suklaata. Taas kerran tulee myös todistettua, että suklaa ja appelsiini sopivat yhteen. Tässä tosin appelsiini on makeaa marmeladia, ei lainkaan kirpakkaa. Suklaamoussea on vaikea maussa ja suutuntumassa erottaa marmeladin alta, vaikka mousse palan halkaistessa näkyykin. Kyllä saa helposti puolikin levyä kulumaan kerralla, vaikka yksittäiset palat toki ovatkin isoja ja maku täyteläinen.

perisoreus 14.02.2011

Anonyymi 13.10.2010 : Aidohko appelsiinin maku tummassa suklaassa, hyvä yhdistelmä. Levyssä aika isot palat, joten 1 pala riittää hyvin kerrallaan. Suhteellisen kallis levy, mutta riittoisa isojen palojen ansiosta.

Alma 05.08.2010 : Täyteläinen ja raikas appelsiiniin maku kohtaa tumman suklaan - kuin pieni leivos. Sopii loistavasti yhteen kahvin kanssa. Yksi pala riittää kerta-annokseksi, joten hintavahko levy kestää pitkään.

Arde 03.11.2009 : Ihanan raikas, hieman valuva appelsiinitäyte synkkaa loistavasti täyteläisen, muttei liian voimakkaan suklaan kanssa! Täydet pisteet, vaikka hinnoittelu Suomessa nostaakin hieman verenpainetta!
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani