Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt creation le coulis d'orange 70%
Tuotteen Lindt creation le coulis d'orange 70% valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,14 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 65-74%, Levyt (täyte).
 

Miriam 25.04.2010
Todella tumman suklaan sisässä appelsiinimähmää. Tuoksu on suklainen, palat murtuvat helposti ja sisälmykset valuvat käsille. Maku ei ollut niin upea kuin odotin. Jotenkin kaipailin tuota mainostettua musseakin, mutta ei sitä maistu eikä näy. Esanssista ja äklöä.

Antti M 15.05.2008
Tumma täytesuklaalevy, jossa isoja paloja. Palat pitävät hyvin täytteet sisällään ja lohkeavat siististi, eikä appelsiinimömmösisus päse hevin sotkemaan. Harvinaisen hyvänmakuinen vieläpä, mutta suklaan lievä jauhoinen ja kuivakka jälkimaku hieman tiputtaa pisteitä. Kitkeryyttä ei kuitenkaan ole havaittavissa liikoja eli kaikenkaikkiaan laadukkaan oloinen ja makuinen tuote on kyseessä.

Susanna K 02.04.2008
Tummaa suklaata jonka täytteenä keskellä appelsiinimarmeladi.Aluksi suklaan maku hieman karvastelee suussa mutta vain tosi vähän aikaa kun tulee appelsiinin maku joka pehmentää kokonaisuutta täysin jolloin suklaan kaakaopitoisuus ei häiritse vaan antaa täyteläisyyden koko suklaalle. Sopivan kokoinen neliöpala joka kannattaa antaa sulaa suussa rauhassa antaen samalla kaiken maun ja valloittaa makunystyrät.

Jarkko 24.03.2008
Sen jälkeen kun ihastuin saman sarjan viikunakaramelli-levyyn, niin olen mielenkiinnolla pyrkinyt näitä sarjan muita makuja päästä maistelemaan. Tätä appelsiinimarmeladia sisältävää levyä en olekaan aiemmin maistanut. Appelsiinin lisäksi täytteessä on tummaa suklaamoussea. Mielestäni tässä on marmeladia vähemmän kuin tuossa mainitussa viikunaversiossa. Ne kohdat, joihin sitä kuitenkin sattuu, maistuvatkin kyllä melkoisen maukkailta. Muuten tämä levy on tuohon viikunaversioon verrattuna hieman ehkä jopa tunkkaisempi. Kaakaon voimakkaan maun lisäksi tässä on jokin ylimääräisen oloinen maku, joka häiritsee. Jälkimakukin tuntuu melkoisesti kitkerämmältä.

Aiempi arvio 30.1.2006: Tumman suklaan sisällä on appelsiininmakuista marmeladia, joka saa muuten varsin tumman suklaan maistumaan hieman vaaleammalta, mutta vain imeskellessä. Pureskeluun tämä ei sovellu lainkaan. Ihan mielenkiintoinen tuttavuus, mutta olisi mielenkiintoista maistaa samaa marmeladia hieman vaaleamman suklaan täytteenä. Ei välttämättä maitosuklaan, vaan esimerkiksi 50%. Arvosana: 2

Minna Hi 16.03.2008
Tumman suklaan vahva tuoksu. Suklaa on kolmeosainen: päällä kerros tummaa suklaata, sisällä vaaleampi täyte ja appelsiinimarmeladia. Ihan uudenlainen elämys, yllättävää! Pala on niin iso, ettei sitä voi syödä kerralla, joten yksi pala sisältää eri makuja riippuen siitä, haukkaako reunalta vai keskeltä (reunalla eniten tummaa suklaata, keskellä marmeladia). Olen tumman suklaan ystävä, joten tämä on minun makuuni. Appelsiini tuo tähän sopivan raikkauden ja pienen kirpeyden. Tämä on hyvää, pari palaa riittää, ei tarvitse ahmia :)

Mirja 31.01.2006
Voisi olla hyväkin löytö tummasta sukaasta pitäville, mutta muuten ei.

Susanna K 30.01.2006
Todella tumma suklaa ja kivan neliön muotoinen muheva pala. Alkunuolaisu maistuu aika karvaalta mutta kun puraisee suklaata sisältä paljastuu ihanaa appelsiinimarmelaadin oloinen täyte, tulee mieleen Pims-keksit. Suklaa itsessään maistuu talousuklaalle ja jälkijäristyksenä suuhun jää karhea hiekan maku kitalakeen, olisko verrattavissa hiekkapaperiin... Mutta jos on uhkarohkea ja uskaltaa pelata niin kannattaa maistaa tätä suklaata... Itselleni se menee vain äärimmäisessä suklaan tuskassa kun kaapissa ei ole muuta kuin tätä ja valo... :)
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani