Mainospaikka vapaana

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt mini goldhasen
Tuotteen Lindt mini goldhasen valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,36 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Figuurit, Pääsiäinen.
 

Miriam 25.04.2011
Todella söpöjä pupuja, mutta suklaa onkin asia erikseen. Se on jotenkin esanssista, liian makeaa, ei hyvää. Tältä merkiltä odottaisi enemmän, ja saa pettyä karvaasti. No eihän tämä pahaakaan ole...

Oskari 22.04.2011
Suklaapupu kääreissä. Klassisesti rasvaista Belgialaista... Liian rasvaista ja makeaa.

Sanni 13.04.2011
Söpöjä kultaiseen folioon pakattuja pikkuisia pupuja. Aika perus maitosuklaata, mutta Lindtin suklaaksi maku oli vähän pettymys. Suklaa vähän rasvaisen makuista, mutta kuitenkin ihan syötävää.

Marika 13.04.2011
Söpö pieni kultafolioon kääritty Lindtin pupu. Äkkiä kuoret auki. Hmm.. tämähän on varsin makoisaa maitosuklaata. Hiukan turhan makeaa kieltämättä, mutta jonkinlainen pehmeys pelastaa makuelämyksen. Rasvaisuus on siinä ja siinä, mutta tätä voi yllättäen syödä jopa viiden muun suklaatuotteen jälkeen. Ansaitsee siitä hyvästä kolmosen.

Päivi 14.03.2008
Pupun muotoinen suklaa. Maitosuklaata. Sisältä ontto. Sokerinen maku. Tekee mieli huuhtoa suu. Tuntuu, että tässä olisi myös tummaa suklaata mukana.

Satu 14.03.2008
Miksi pupumuotista on pitänyt tehdä sellainen, että jänes näyttää oven väliin jääneeltä? Lisäksi tällaisten esittävien figuurien syönti tuntuu aina hieman vylgääriltä, kun ei tiedä haukkaisiko ensin päästä vai perästä. Aloitin nyt päästä, mutta en usko sen vaikuttaneen makuun. Maitosuklaa on vaaleaa ja maku täyteläinen, mutta hyvin mieto. Jää valju olo.

Antti H 14.03.2008
Ontto suklaakani. Menee hifistelyn puolelle, mutta aivan kuin suklaassa olisi savuinen sivumaku. Suklaa on laadukkaan oloista ja mukavan tahmeaa.

Sanna K 14.03.2008
Ontto suklaapupu. Maitosuklaa päällä on ihan hyvää mutta tylsää yksistään syötäväksi. parempaa saa levystä ja halvemmallakin .Edes muoto ei säväytä hirveästi kun pieni purasu rikkoi koko pupun pikku paloiksi syliin.

Kai 14.03.2008
Hauskan muotoinen pakkaus ja odottais että sisällä olis jotain. Jänis olikin yhtä onton makuinen mitä oli sisältäkin. tunkkainen, mauton suklaa, makua saa hakemalla hakea. rasvainen maku vain jää suuhun.

Jarkko 14.03.2008
Kiva pupukuvio, joskin hiemaan litistettyjä pupuja. Onhan noita pupusuklaita ennenkin nähty, mutta tämän korkeus on vain muutaman sentin. Varsin ohut on suklaakuori tässäkin suklaassa, jossa lisäksi tuntuu pieni sivumaku. Onko maku jopa vähän happaman maidon vivahteinen? Suklaa tuntuu sileältä, mutta tuo maidon pieni vivahde häiritsee jonkin verran ja pilaa oikeastaan kokonaisuuden, ainakin maksipisteiden osalta.

Susanna K 14.03.2008
Söpö maitosuklaapupu joka maistuu jonkin verran kitkerälle jopa pippuriselle. Täytettä olisin odottanut mutta kelpaa onttokin versio maistelun tekemiseksi. Jää valjuksi tämä tapaus. Valitettavasti ei maistu toista kertaa tämä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset