Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt creation 70% hot grenadine & chili
Tuotteen Lindt creation 70% hot grenadine & chili valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,67 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 65-74%, Levyt (täyte), Tuotannosta poistuneet.
 

Minna Hi 28.10.2008
Tämä tumman suklaan tuoksu saa aina veden herahtamaan kielelle. Palat ovat isoja, joutuu haukkaamaan jolloin täyte valuu pitkin poikin. Tässä hillo on melko juoksevaa eikä makua oikein erota, sillä tulisuus puskee heti läpi. Suklaa itsessään on kyllä loistavaa, niinkuin aina. Tämä ei silti yllä parhaaseen vaan on keskinkertaista creationia.

Jarkko 23.10.2008
Granaattiomenaa ja chiliä kera tumman suklaan. Voi hyvänen aika näitä makuyhdistelmiä. Muistan joskus syöneeni tuoretta granaattiomenaa (hedelmätukkuvuosinani), mutta en muista yhtään miltä se maistui. Tässä levyssä oleva marmeladimainen täyte maistuu ensialkuun melko miellyttävältä, mutta kohta tulee suuri chili-invaasio, enkä maista suklaastakaan enää mitään. Chilin potku peittää alleen kaikki muut maut, mikä on harmi. Tätä olisi ollut kiva kokeilla ilman chilin turhuutta.

Antti M 01.01.2008
Mahtavan tuoksuista tummaa suklaata isoina laattoina 150g levyssä. Sisältä löytyy punaista hilloa, jossa raikasta (granaatti)omenaista tuoksua hieman mutta maussa chili pukkaa päälle yleisen syyttäjän lailla. Jälkimaku on aavistuksen kuiva eli tumma suklaa hieman muistuttaa itsestään kuitenkin vaikka se ei todellakaan ole kitkerää muuten. Mahtava makuelämys, jossa aavistuksen pienempi chilimäärä olisi antanut ehkä tasapainoisemman kokonaisuuden; nyt jäi aika hapokas olotila.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani