Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt lindor extra dunkel 60%
Tuotteen Lindt lindor extra dunkel 60% valmistusmaa on Italia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,60 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt.
 

Jenni V 18.06.2018
Hopeanmustassa kääreessä on tuttu lindor-pallura, jonka satun maistelemaan 70-prossaisen suklaan jälkeen. Extratummalta tämä ei suinkaan tuntunut tuossa kohdassa, pikemminkin ylimakealta, ylirasvaiselta ja jotenkin äklön aromiselta. Kuori on ehkä aavistuksen tummempaa kuin yleensä, mutta sillä ei juurikaan ole merkitystä kun sisusta on sitä samaa kaakaoista margariinimassaa kuin ennenkin. Miksei se tahna olisi samalla voinut olla puolet kitkerämpää ja kaakaoisempaa? Ei toimi. Kakkonen.

Annamari 18.03.2016
Tummasuklainen Lindor-pallo. Kuori on tummaa suklaata ja sisällä aavistuksen vaaleampi kreemimäinen massa. Tuoksu on melko huomaamaton. Itse suklaa on makeaa tummaksi asukkaaksi, mutta mielestäni se sopii ihan hyvin tähän tuotteeseen. Koostumus on todella "smoothi" ja ihanan suussasulava. Valitettavasti tämä ei kuitenkaan yllä läheskään samaan kuin monet muut Lindor-kuulat, ihan vain siksi että tässä ei ole mitään erityistä. Mutta ei pidä ymmärtää väärin, tämä on kyllä suklaanhimoon oikein hyvä tuote, sopivasti makeutta, mutta myös sitä suklaisuutta.

Jarkko 12.01.2015
Tummasuklainen pallo, jonka täytekin on tummempaa suklaamassaa. Tummasta suklaasta irtoaa luonnollisesti kaakaon makua enemmän kuin vaaleammista palloista, mutta valitettavasti tämä on liian makeaa. Tumma suklaa lienee todellisuudessa korkeintaan 60% kaakopitoisuudeltaan, joten sokerille jää hyvin tilaa. Tällaiset sokeriset "tummat" suklaat eivät ole makuuni sitten yhtään.

Aiempi arvio 31.3.2009: Tyylikkäässä mustassa pussissa on yhtä tyylikkäitä mustiin kääreisiin käärittyjä tummasuklaisia palloja. Pallon sisus on vaaleampaa ja pehmeämpää suklaamassaa. Kun vaaleampi täyte sekoittuu pureskellessa pinnan tumman suklaan kanssa, täyttää suun sellainen suklaaelämys, että pois alta risut ja männynkävyt! Maku on kaakaomainen, sileä ja kaikin tavoin miellyttävä. Jos jotain moitittavaa olisi keksittävä, niin sellaista löytyisi siitä, että näitä ei makeutensa vuoksi saata paria enempää kerralla syödä. Tai no, meni mulla neljä tätä arviota kirjoittaessa... Arvosana: 5

Marika 24.02.2010
Päälipaperin avautuessa pöydälle kopsahtaa hyvin tumma pallo, jossa on kaksi "napaa". (Toinen kovera ja toinen kupera, joten näitä saa poikkeuksellisesti pinottua. Kokeiltu on.) Muheva tuoksu. Maku samoin. Ensin suuhun leviää ulomman osan laadukas tumma suklaa, johon pian sekoittuu sisuksen paahteisen maukas massa. Jos tummassa suklaassa on oltava täyte, on vaikeaa kuvitella parempaa!

Janne J 28.12.2007
Käärepaperin alta paljastuu tummahko suklaapallo, joka tuoksuu houkuttelevalle. Kuorisuklaata on sopivasti, joskin enimmän huomion vie sisällä oleva pehmeä tumma täyte. Tai perun puheeni, kyllä se pintasuklaakin maistuu ja vielä erinomaiselle. Syntisen hyvä yhdistelmä, juuri sopivan tummaa ja makeaa. Kitkeryyttä ei ole pienimmässäkään määrin, suuhun jää hyvin nautinnollinen maku todella pitkäksi aikaa. Näitä ottaisin säkkitolkulla mukaan autiolle saarelle, ovat ehdotonta eliittiä tähän mennessä maistelemistani 200+ suklaasta. Joitakuita saattaa kenties häiritä hienoinen rasvaisuus, mutta siitäkin huolimatta olisi edesvastuutonta jättää nämä koemaistamatta - saattaa vielä jäädä väliin elinikäinen ystävyys.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani