Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt lindor milch
Tuotteen Lindt lindor milch valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,60 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt.
 

Jarkko 27.01.2015
Maitosuklaapallossa on jonkinlainen maitosuklaatäyte. Tätä voisi siis kutsua umpisuklaiseksi, mutta täyte ei ole "kovaa" suklaata, vaan jonkinlaista pehmeämpää massaa, joten näitä on helppo syödä. Joko kuorisuklaassa tai täytteessä on jokin hieman häiritsevä sivumaku. Se on jotenkin metallisen oloinen. Samaa makua löytyy hieman jälkimaustakin. Ilman tuota sivumakua olisi kokonaisuus varmaan maistuvampi.

Jenni V 05.06.2014
Kauniisti valko-punasävytteisiin kääreisiin kiedottuja maitosuklaatahnalla täytettyjä suklaapalloja. Nämä ovat todella tuhtia tavaraa, sillä kaloreita on 100 grammassa reippaasti yli 600 kalorin, ja rasvaa hulppeat 48 grammaa. Ja sen kyllä huomaa.

Kuulissa on rapsakka maitosuklaakuori, ja todella reilusti täytettä, joka on voita muistuttavan kovaa jääkaappikylmänä.Tiedän, että kylmyys vie suklaasta aromeja, ja melkoisen miedolta kokonaisuus maistuukin, varsinkin täytteestä ei juuri saa irti muuta kun yltiörasvaisen kalvon suuhun. Huoneenlämpöisenä kuula olisi ollut makeampi, mutta voitäyte huoneenlämpöisenä on niin vastenmielinen ajatus, että syön kuulat mieluummin kylmänä kiinteässä muodossa. Ainut plussa siitä, että täyte ei ollut hasselpähkinätahnaa, vaan sisälsi ainoastaan kaakaota, tosin se ei kyllä maistunut tarpeeksi. 2 pistettä tästä ja kauniista designista.

Salla Elina Salo 19.05.2008
Keskieurooppalaisen makean maitosuklaan tuoksu. Sisällä pehmeämpää nougatsuklaatäytettä. Aivan liian makea ja tunkkainen maku, todella! Kyllä tällaisen keskinkertaisen suklaatuotteen syö, kun tarjotaan, mutten itse menisi uudestaan ostamaan. Karvainen jälkimaku ja puuaittamainen tunkkaisuus seuraa jälkimakuna häiritsevyyteen asti.

Meeri 11.01.2008
Konvehdit näyttävät tosi ylellisiltä eikä käärepaperin sisältö onneksi petä; Päällyksen paksu maitosuklainen kuori ja täytteen vaalea, valuvan oloinen nougat sulavat suussa täydellisesti yhteen. Tämä on taattua kamaa imelien maitosuklaiden ystäville.

Minna Hi 24.11.2007
Ihana pallon muotoinen konvehti. Tuoksuu makealta maitosuklaalta. Maitosuklaakuoren alla on pehmeää tryffelimäistä täytettä, joka maistuu aavistuksen verran toffeiselta. Mahtava kokonaisuus, loistava rakenne. On makeaa, mutta ei liian.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani