Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt lindor orange dark levy 43%
Tuotteen Lindt lindor orange dark levy 43% valmistusmaa on Ranska. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (täyte), Tuotannosta poistuneet.
 

Antti M 17.12.2007
Hitusen appelsiinintuoksuinen tumma suklaa mutta heikosti toteutettu, Tämähän on kuin voita imeskelisi ja tumma suklaa on liian pliisua eikä jätä kunnon vaikutelmaa. Appelsiiniaromi on liian pienessä osassa kokonaisuutta ajatellen. EI maailman huonointa appelsiinisuklaata mutta yksi pala riitti eikä kaipaamaan jäädä..

Jarkko 07.12.2007
Ensimmäisenä pistää silmään levyn paksuus. Tämä on selvästi paksumpi kuin mihin Linditn levyissä on yleensä totuttu. Appelsiini tuoksuu tummahkon suklaan läpi, mutta ei kuitenkaan liian voimakkaana. Täyte on koostumukseltaan voin ja tryffelin välimaastosta ja se maistuu hitusen verran appelsiinille, tai mahdollisesti appelsiiniesanssille. Täyte ei ole ihan yhtä juoksevaa kuin mitä kääreen kuva voisi antaa ymmärtää, mutta selvästi juoksevampaa kuin itse suklaa. Suklaa ei ole liian tumma edes minulle, vaan se maistuu hyvälle yhdessä tuon miedon appelsiinin kanssa. Mukava uusi tuttavuus, mutta ei kuitenkaan sellainen, jota hyllyltä tulisi normaalikulutukseen napattua.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani