Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt creation 70% chocolate mousse
Tuotteen Lindt creation 70% chocolate mousse valmistusmaa on Italia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,47 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 65-74%, Levyt (täyte), Tuotannosta poistuneet.
 

Kirsi I 20.10.2011
70 prosentin tummaa suklaata, joka on melkolailla pehmeää ja makeaakin. Täytteenä on suklaavaahtoa ja ohuelti suklaakastiketta. Maku jää yllätyksettämäksi ja tavanomaiseksi hyväksi perussuklaaksi, vaikka mitään vikaa tässä ei ole.

Anja 20.02.2009
Ohut tumma suklaa jonka sisällä täyte. Ei liian makea. Ihan sopiva. Sulaa nopeasti, itse asiassa hyvää.

Saila 11.12.2008
Yöh. Turhan tummaa ja tosi kitketää. Ihan järkyttävää.

Tytti 11.12.2008
Suklaan pinnassa on tyylikäs koriste, joka tekee suklaasta arvokkaan näköisen. Tuoksuu vahvahti bitterille ja se vaan lisää arvokkuuden tunnetta. Pinta on kova, puraisu tuo esiin pehmeän sisuksen , jossa on aavistuksen toffeinen maku. Erikoinen herkku.

Reeta 30.11.2008
Maistui ensin laimealta, mutta kitkeryys saapui jälkipotkuna. Tämä siis ihan perustummaa.

Miriam 30.11.2008
Tuoksu ihanan tumma. Erittäin tummaa suklaata, jossa jotain välissä. Minulle liian paksua näin tummaksi suklaaksi. Kirpeää. Pienen pieninä paloina maukasta hyvää suklaata.

Antti M 17.05.2008
Laadukkaan ja houkuttelevan oloinen paketti, jossa 10 isoa palaa omaava levy. Ikävä kyllä päällisen suklaa on jauhoisen oloista, kitkerää jopa, mutta tämäkin olisi ollut pelastettavissa kunnon moussesisuksella. Näin ei kyllä käy tässä tapauksessa vaan tämä tuote on totaalinen pettymys odotuksiin verrattuna. Yksi iso pala riitti vakuuttamaan, että tästä ei saa nautintoa irti millään...

Susanna K 11.05.2008
Voimakkaan kaakaon tuoksuinen tummasuklaa josta kuitenkin paistaa pieni lempeys eli syömiskelpoisuus. :) Täyte on jollain tavalla hivenen pehmeä koostumukseltaan, maistuu pelkältä kaakaolta suuussa mutta uskon että tuoteselosteessa on jokin maustepikantti lisättynä tähän. Jälkimakuna pieni pistävyys mutta muuten ihan asiallinen tummasuklaa joskin epäilen vahvasti omaa uskomustani tästä että söisin enempää kuin yhden palan.

Antti H 07.05.2008
Massiivinen palanen, todella tumman näköistä suklaata. Pala ei ole niin kova kuin miltä se näyttää. Sisusta on tosi kaakaoista, vaikuttaa ihan puhtaalta Van Houttenilta. Maku on tosi voimakas.

Satu 07.05.2008
Massiivinen ja painava Lindtin tummaa suklaata oleva levypalanen, jossa sisällä ohuehko kerros jotain vaaleampaa täytettä. Maku on hyvin kaakaoinen, kuiva ja tumma. Loppua kohden maku kehittyy hieman täyteläisemmäksi, mutta jälkimaku on puolestaan hieman kitkerä.

Päivi 29.04.2008
Vau. Iso palanen. Suklaan päällä näyttäisi olevan joku kuvio. Puu ja ympärillä tekstiä. Tummaa suklaata. Välissä jotakin vaaleampaa tummaa suklaata. Moussen näköistä. Tuoksuu tummalle suklaalle. Kaunis katsoa. Viivyttelen suuhun laittoa ja ihailen silmillä. Näyttää joltakin luxussuklaalta. Kovaa. Hyiiiih! Kaamea maku. Aivan liian voimakasta tummaa suklaata. Kyllä, jälleen kerran, moni kakku päältä kaunis. Kitkerä maku säilyy pitkään suussa. Suu piti huuhtoa monta kertaa.

Sanna K 29.04.2008
Valtavan kokoinen tumman suklaan pala joka puraistessa osoittautui pehmeäksi koostumukseltaan. Ikävänä yllätyksenä kuitenkin todella kitkerä ja pistävä ylikaakoinen maku. Sisällä jotain pehmeyttä antavaa täytettä, mutta makua se ei kyllä paranna.

Jarkko 22.04.2008
Tummaa suklaata ja suklaamoussea odotettavissa. En uskalla edes odottaa mitään, joten palasta suuhun vaan. Nämä Lindtin mustat levyt ovat viime aikoina osoittautuneet laadukkaan oloisiksi, eikä tämäkään tee poikkeusta. Maku tässä levyssä muistuttaa (ymmärrettävästä syystä) merkittävästi saman sarjan viikunaversiota, mutta ei juuri tuon puuttuvan tekijän vuoksi yllä ihan samalle tasolle. Moussen maun kyllä erottaa selvästi tummasta suklaakuoresta ja yhdistelmä on kiehtova, suorastaan houkutteleva, mutta ei kuitenkaan ihan täydellinen. Pieninä annoksina erittäin hyvää.

Minna Hi 30.03.2008
Vahvan tumman suklaan tuoksu. Kerros tummaa suklaata ja välissä vähän vaaleampaa moussea. Mousse ei varsinaisesti ole mielestäni moussea, vaan tiivistä tavaraa, jota ei erota tumman suklaan kitkerän maun alta. Rakenne tuntuu hyvältä suussa. Maku on ihanan tumma ja sopivan kitkerä, ei liian. Makeuskin on sopiva, tätä ei ole pilattu liialla imelyydellä. Sopii myös imeskelyyn. Loistavaa.

Milla 23.11.2007
150 gramman levyssä tuntuu riittävän syötävää, sillä palat ovat ihan paksuja ja kookkaita. Tuotteessa on todella miellyttävä, vahva kaakaon tuoksu. Suklaapalaa ympäröi tumma kuorrutesuklaa, jossa aavistus kitkeryyttä, sisältä paljastuu täyteläinen suklaamousse. Tuote ei ole kovinkaan makea, mikä ainakin allekirjoittanut miellyttää kovasti. Muutama pala tätä pelastaa kahvihetken!
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani