Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt cresta blancor napolitain
Tuotteen Lindt cresta blancor napolitain valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,33 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Suklaanapit, Valkosuklaiset.
 

Jenni V 11.11.2016
Cresta-napolitainin valkosuklainen versio, eli ohuen valkosuklaakuoren sisällä on kermaista ja vaniljaista vaaleaa kreemiä, jonka joukossa on runsaasti pähkinäkrokanttia. Makuyhdistelmä on mielestäni loistava, ja pähkinän aromit pääsevät tässä kompossa erityisesti oikeuksiinsa. Makeaa ja rasvaista, mutta pienenä kerta-annoksena todella herkullista. Vielä parempi kuin maitosuklainen variantti, nelonen.

Reeta 19.12.2007
Valkosuklaata nougattäytteellä. Raksuu suussa yhtä mukavasti ja nautinnollisesti kuin ystävänsä ”Cresta Classic”, mutta valkosuklaa ei tähän tyttöön pure. Jälkimaku: niin kuin olisi juuri juonut lasillisen kulutusmaitoa.

Salla Elina Salo 15.11.2007
Kermaista valkosuklaata rapealla nougattäytteellä. Hieman rasvaista, muuten erinomaista. Isompana levynä rasvaisuus häiritsisi varmasti paljon enemmän, pienenä nappikokona mahtava suklaapala.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani