Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt lindor weiss levy
Tuotteen Lindt lindor weiss levy valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,42 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte), Valkosuklaiset.
 

Nina M 09.05.2011
Ihanan vaniljainen valkosuklaan tuoksu. Suklaapalan keskiosa on jääsuklaamaisen raikas ja pehmeä. Aiwan mahtavaa suklaata. Ehkä parasta valkosuklaata ikinä.

Aki 08.05.2011
Imelä maku ja löysä rakenne ei yksinäänkään miellytä minua. Tässä valkosuklaassa ne oli vielä lyöty yhteen, joten ei säväyttänyt.

Mira 08.05.2011
Maailman pehmein ja ihanian suklaa! Paras valkoinen suklaa ikinä, päihittää Pandankin. Maku todella hienostunut ja laadukas. Toimii!

Tapani P 28.04.2011
Valkosuklaa. Huoneenlämmössä pehmeää, vastenmielisen näköistä kaakaovoita jonka maustaminenkin on jäänyt puolitiehen. Suklaan irvikuva.

Sari H 03.04.2011
Valkosuklaa, salarakkaani! Haju mitätön, näkö yksinkertainen. Olettaisi maistuvan tylsälle, mutta yllättääkin maukkuudellaan!

Hanna P 26.03.2011
Suurehko pala valkoista suklaata, jossa päällä lukee Lindt. Tuoksu miedon vaniljainen. Pehmeää valkoista suklaa vielä pehmeämmällä valkoisella täytteellä. Täyte valkosuklaise, kermaisen ja voisen makuinen. Voisi luulla et olisi tylsäkin tuote, mut eipä olekaan kun rakastaa valkosuklaisuutta ja kermaisuutta.

Iikka 26.03.2011
Pelottavan näköistä valkosuklaata... Mutta mutta. Alkumaku jopa loistava. Suklaan sisältä löytyy jotain valkeaa mönjää... Vai onko se kaakaovoita? Tekee mieli antaa tälle hyvät pisteet silkästä yllätyksestä ettei tämä olekaan ällömakeaa. Hyvää valkosuklaata pirteällä täytteellä. P.S. Jälkimaku on kuitenkin varsin makea.

Jarkko 25.03.2011
Valkoisen valkoista suklaata, jonka täyte on vielä valkoisempaa. Hetken piti ihan tutkia, että onko tämä umpisuklaata vai täytteistä, mutta kyllä tuossa täytettä on. Sen huomaa myös suuntuntumasta. Maku on erittäin vaniliininen ja koostumus rasvainen. Makeuttakin on niin että kitalaki huutaa juotavaa. Näistä negatiivisista seikoista huolimatta tämä ei ole hullumpaa tavaraa, joskin sokerinnälkä lähtee viimeistään toisen palasen jälkeen.

Satu 24.03.2011
Lindtin valkosuklaalevypalasia, jotka eivät tuoksu juuri miltään. Palanen on melko pehmeä ja sisus tuntuu suussa kylmemmältä kuin uloin osa suklaasta. Valkosuklaan koostumus on tasaisen sileä ja rasvainen. Maku on yllättävän mieto eli en löydä siitä mitään erityistä makuvivahdetta. Kokonaisuus on astetta parempi valkosulkaa, mutta olisin kaivannut tähän jotain. Sitä jotain.

Päivi 24.03.2011
Valkoista suklaata ja jotakin ihanaa täytettä. Vaniljan makua löytyy ja tuntuu sellainen kylmä maku. Toisen palasen kanssa tulee valkosuklaan tyypillinen makeus ja se pistelee kitalaessa. Oikein hyvää pienessä määrin.

Reeta 01.01.2008
Erittäin maitoisen makuista valkosuklaata. Pehmeää, helposti käsiin sulavaa. Suklaa on nimensä veroinen. Tämä todellakin on valkosuklaata. Mitään täytteitä ei ole lisätty. Kyllähän tässä puolikas pala menee leikiten, mutta kokonainen jo ällöttää. Tämä olisi kiva höyste jossakin maitosuklaaleivoksessa.

Salla Elina Salo 15.11.2007
Sulaa pehmeäksi kuin margariini pelkässä huoneenlämmössä. Yhtäläisyydet margariiniin eivät valitettavasti jääneet siihen. Todella rasvaista, voin makuista, vahvaa tavaraa. Tyylikäs pakkaus antoi odottaa enemmän maulta.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani