Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt milchnuss napolitain
Tuotteen Lindt milchnuss napolitain valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Suklaanapit.
 

Jenni V 11.11.2016
Ohut "raamitettu" napolitain-laatta Lindt-tekstillä. Maitosuklaan joukossa näkyy erittäin runsaasti pienenpientä pähkinärouhetta. Ymmärrän, että näin pieneen palaseen on pähkinän tarvinnut olla pientä, mutta ihan näin pientä sen ei mielestäni olisi tarvinnut olla... Ihan maistuvalle, Maran sweitzernötin tapaiselle makealle pähkinäsuklaalle tämä maistuu, mutta rakenteeltaan tämä ei ole suosikkejani. Kolmonen siis.

Reeta 01.01.2008
Maitosuklaata hienonhienoksi rouhitulla hasselpähkinällä. Suklaa on aika makeaa. Vasta suklaan sulettua hasselpähkinän maku alkaa tulla esiin, kuten yleensä rouhitulla pähkinällä on tapana. Rouhittuihin pähkinöihin nähden kokonaiset pähkinät pääsevät oikeuksiinsa heti. Ei tässä mitään mullistavaa makuelämystä koettu.

Salla Elina Salo 14.11.2007
Pähkinärouhetta sisältävää maitosuklaata. Maitosuklaassa hassun makea maku, joka hieman värittää suklaata liikaa. Pähkinärouhe tuntuu mukavalta suussa, maistuu heikosti.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani