Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt lindor milch levy
Tuotteen Lindt lindor milch levy valmistusmaa on Ranska. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte).
 

Jarkko 13.03.2009
Tuoteseloste lupaa sveitsiläistä maitosuklaata pehmeällä täytteellä. Sepäs kuvaavaa... Täyte paljastuu kuitenkin kuoren suklaata pehmeämmäksi maitosuklaaksi, jossa mukana pieni paahdetun sokerin aromi. Varsin aromikas maitosuklaalevy itseasiassa. Jos malttaisin imeskellä palasia, niin voisi löytyä uusiakin puolia, mutta tällainen paksuhko täytelevy saa leukani vaistomaisesti liikkeeseen. Maku on todella täyteläisen kermainen samalla kun vaalea maitosuklaa maistuu hillitysti, mutta maittavasti kaakaoiselta. Tämä on niin makeaa, että pari riviä tyydyttää helposti suuremmankin makeannälän, mutta samalla jää pieni himo napata suuhun se kolmaskin rivi...

Minna Hi 19.02.2009
Hyvin mieto tuoksu. Tähän on hyvin saatu sama efekti kuin Lindorin palloissakin; eli täyte on pehmeämpää kuoren alla. Suklaa on todella vaaleaa ja palat kovin pehmeitä. Tämä on makeaa, häivähdys kahvin makua joukossa. Suussasulavaa. Tykkään.

Antti M 13.02.2009
Todella voimaista kreemisuklaata, jossa aavistuksenomaisesti maistuu jopa kaakao. Levy (100g) on taatusti riittävä useimmille, kun minulle riittää pari palaakin aiheuttamaan öklötystä. Tästä 'suklaasta' ei kyllä jää jälkipolville kerrottavaa ja lopullinen arvioni on kaksi pistettä vaikka hieman jopa kolmosta kutittelin. Jälkimaku on rasvasta huolimatta ihmeen vetinen, eikä kaakaosta edelleenkään saa irti juuri mitään. Sääli - odotukset olivat hieman korkeammalla, se täytyy myöntää.

Salla Elina Salo 14.11.2007
Maitosuklaata hyvin pehmeällä tummemmalla suklaatäytteellä. Aivan liian makeaa, mutta samalla kermaisen oloista, pehmeästi sulavaa suklaata. Makeus on yllättävää ja jälkimakuna todella makean suklaalevitteen tuntu. En pitänyt yhtään tästä, vaikka ainekset sinänsä kuulostivat hyviltä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani