Leader Vegeway Leader Vegeway

SIMPLY CHOCOLATE Suklaalevyraadissa

Simply Chocolate salty Fred 60%
Tuotteen Simply Chocolate salty Fred 60% valmistusmaa on Tanska. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Simply Chocolate -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Patukat.
 

Annamari 13.12.2018
Luvataan tummaa suklaata ja suolamantelia. Manteleita tässä näkyykin. Pakkaustyyli näissä simplyissä on minua miellyttävä, sopivan erilainen. Rouskahvaa kevyesti ja kevyt suolaisuus maistuu heti. Tummassa suklaassa on sopivasti makeutta ja hento suolaisuus tuo vivahteita esiin. Purutuntumaakin löytyy. Miellyttävä tuote. Ei sinänsä mitenkään erikoinen tai yllättävä, mutta ei aiheuta negatiivisia tuntemuksia. 3,5 pistettä pyöristyen neloseen.


Jenni V 03.07.2018
Gluteeniton käsintehty suklaapatukka, jossa on yksinkertaisia melko isoja paloja. Pakkaus on jännä foliokääre, toisaalta suklaan laatu on pysynyt pakkauksenaan priimana. Suklaa on tuollaista melko makeaa tummaa, ja joukossa on tosi kivasti mantelirouhetta ja sopivasti suolaa tehdäkseen tästä erittäin maistuvan kombon. Suklaan rakenne on erinomaisen sileä, ja suola, tumma kaakao ja makeus ovat erittäin hyvin tasapainossa keskenään. Aavistuksen kallistahan tämä olis noin niinkuin suklaapatukaksi, mutta kyllä sanoisin että tätä maistaa kannattaa. Nelonen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet