Laatusuklaa

CHOCOSOMNIA Suklaalevyraadissa

Chocosomnia valkosuklaa-piparkakku
Tuotteen Chocosomnia valkosuklaa-piparkakku valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,67 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Chocosomnia -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Irtokonvehdit.
 

Iikka 04.01.2021
Jouluinen maku on tässä valkosuklaassa. Sisällä on maltillisen makeaa mönjää. Yleismaku on ensin piparinen kallistuen esanssisuuteen. Hyvä valkosuklaakonvehdiksi, vaikkei nyt mitään kovin vahvaa muistijälkeä jäänyt.


Hanna P 04.01.2021
Kaunis valkosuklainen konvehti talvisella lumihiutalekuviolla. Täyte on juuri sopivan kiinteää. Maku kovin rasvainen eikä kovin selkeä, ehkä tämä piparkakku kuitenkin on? Olisin toivonut voimakkaampaa ja hieman raikkaampaa makua. Konvehti sievä ja varsin syötävä konvehti kuitenkin, joka ei kovin suuria tunteita herätä. Arvosana 2,5 pyöristyy kolmoseen.

Janne J 01.12.2020
Hieman epämääräinen tuoksu ei lupaile paljoa. Valkosuklaapinnan alla on pehmoista tahnaa, jossa on piparkakun aromi. Jää jostain syystä vähän vetiseksi ja pliisuksi, jäin kaipaamaan takanakampaa rakennetta ja ryhdikkäämpää makua. Makeus on kokolailla kohdallaan. Kenties piparkakkua olisi voinut olla mukana murusinakin antamassa hampaille vastetta.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani