Laatusuklaa

CHOCOSOMNIA Suklaalevyraadissa

Chocosomnia tummasuklaa-appelsiini
Tuotteen Chocosomnia tummasuklaa-appelsiini valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Chocosomnia -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Irtokonvehdit.
 

Iikka 04.01.2021
Paksun kuoren alta paljastuu tutun makuinen sydän. En kyllä tiedä mikä tämä maku on, mutta yleensä tätä löytyy konvehtirasioista. Niissä tämä maku ei ole suosikkejani, mutta huomaankin nyt pitäväni tästä. Tummasuklaa, mitä on siis reilusti, on tällä kertaa laadukkaan oloista. Söisin toisen. Ja kolmannen.

Hanna P 04.01.2021
Tummasuklaakonvehti pinkeillä tai oransseilla raidoilla. Tuoksu on tummasuklaakonvehdiksi yllättävän mieto. Sisältä löytyy ilmeisesti toffeeseen vivahtavaa kiinteää appelsiinitäytettä. Nyt täyte jopa dominoi konvehtia, mutta se ei haitta kun tummasuklaa ei kuulu suosikkeihini. Voinen tämä maku on, mutta jotain niin originaalia tässä on ja lisäksi tietty toffeisuus niin pikantti lisä että nelonen pärähtää arvosanaksi.

Janne J 01.12.2020
Miedohko tuoksu. Kaunis konvehti. Sisällä pehmeää ruskeaa massaa, jossa selvä appelsiinin aromi. Vaikka tumma suklaa ei tässä konvehdissa olekaan kovin suuresti esillä, niin yhdistelmä on onnistunut, mikään ei ärsyttänyt, makeuttakin on sopivasti.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani