Fazer

CHOCOSOMNIA Suklaalevyraadissa

Chocosomnia tummasuklaa-marjaisa 63%
Tuotteen Chocosomnia tummasuklaa-marjaisa 63% valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,25 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Chocosomnia -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Irtokonvehdit, Kaakaopitoisuus 40-64%.
 

Annamari 14.12.2015 (Jäsenprofiili)
Sokkomaistelu: Kolmiomainen tummasuklaakonvehti, jossa vaaleanpunaisia hentoja raitoja koristeena. Pohjan epätasaisuus paljastaa ja vahvistaa, että kyseessä todella käsintehty konvehti. Tuoksu on kaakaoinen. Haukatessa sisältä paljastuu vaaleanpunainen tahnamainen täyte, jonka maku on karkkimainen. Ensimmäinen ajatus mausta on kyllä heti mansikka, joka on himpun verran liian esanssinen maku. Toisaalta vahva ja hyvä tummasuklaan maku taittaa täytteen makeutta ja tekee mausta todella tasapainoisen. Hyvä yhdistelmä. Maitosuklaakuoren kanssa tämä olisi varmasti ollut ällömakea, mutta nyt toimii.

Jarkko Karhunen 10.12.2015 (Jäsenprofiili)
Pinkki koristeraita sopii hyvin tummasuklaiseen konvehtiin. Täyte paljastuukin samanväriseksi koristeraidan kanssa, joten logiikkaa löytyy. Täyte ja kokonaisuus maistuu ensihaukkauksella erittäin tutulta: Mansikkaeskimolta! Hetken mutusteltuani mukaan tulee toinen marjan maku ja kuvittelen sen puolukaksi. En todellakaan tiedä tätä kirjoittaessakaan mitä marjoja tai makuja täytteessä pitäisi olla. Suklaa itsessään jää ehkä hieman marjaisen täytteen varjoon, mutta kokonaisuus on minusta hyvä. Lisäys maisteluiden jälkeen: Tämä oli näiden konvehtimaisteluiden oma suosikkini.

Hanna P 10.12.2015 (Jäsenprofiili)
Tummasuklaakolmioita vaaleanpunaisin viiruin. Ehta tummansuklaan tuoksu. Oho, mansikkajätskii sisällä ;) No ei ihan, mut siltä maistuu! Minä suuri jäätelön ystävä kyllä tykkään kovasti tästä yhdistelmästä: Vaikka täyte onkin ihan yltiömakea on se onneksi myös pehmeän kermainen ja tummasuklaa tuo särmää tuotteeseen. Hellyn siis täysiin pisteisiin.

Iikka 10.12.2015 (Jäsenprofiili)
Raitaisen konvehdin sisältä paljastuu karkkista, kivaa mössöä. Makustelen rauhassa loppuun asti. Karkkisuuden poistuttua vähän tunkkaisen suklaan maku tulee vuoroon. Mutta senkin pelastaa uusi konvehti, nam!
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSA



ETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet