Leader Vegeway

SZÁNTÓ TIBOR Suklaalevyraadissa

Szántó Tibor chulucanas Piura Peru 70%
Tuotteen Szántó Tibor chulucanas Piura Peru 70% valmistusmaa on Unkari. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,33 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Szántó Tibor -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Bean to bar / Single origin, Kaakaopitoisuus 65-74%, Levyt (lisukkeettomat), Tuotannosta poistuneet.
 

Janne J 21.01.2016
Hyvän ja laadukkaan tuoksuinen suklaa. Suutuntuma on melko jauhoinen ja rakeinen, mutta maku yllätti hämmästyttävällä hedelmäisyydellään ja aromikkuudellaan, makustelun edetessä suklaasta tuntuu löytyvän aina uusia puolia. Kitkeryydestä ei ole tietoakaan, makeus on sopiva. Melko mieto, mutta miellyttävä jälkimaku vivahtaa tupakalle. Todella kiehtova suklaa, pakko antaa täydet pisteet.

Kirsi I 20.01.2016
Pehmeästi lohkeavaa, jopa ikäänkuin murenevaa tummaa suklaata. Jauhoinen koostumus. Maku aluksi kirsikkainen, sitten kevenee ja vaimenee. Kitkeryyttä ei ole, makeutta hieman. Ei kuitenkaan herätä kovin suuria tunteita, pitkä ja kuivahko jälkimaku.

Hanna P 20.01.2016
Ei-niin-tummaa tummaasuklaata lehti-ja kaakaopapukuvioin. Tymäkähkö tuoksu. Jauhoinen suutuntuma. Hedelmäinen, mutta hieman ummehtunut maku. Maku makea, mutta jotenkin kierähtää lopulta kukkeasta sen verran petroliseksi, että tyydyn arvosanana kakkoseen. Kuiva ja "hiekkainen" suu myös jälkeenpäin.

Iikka 20.01.2016
Ei todellakaan mitään tavallista tummaa! Imeskelen suht jauhomaista ja hedelmäistä palaa ja yhtäkkiä kapean palan syövereistä tupsahtaa luumuinen...tai siis luumulta tms maistuva suklaa ydin. Koostumukseltaankin muuttuu samalla. Tästä ei saa silmällä mitään viitteitä. Taikatemppu? Ei tiedä edes suklaata syövän. Kuitenkin ehkä liian hämmentävä vitoseen?

Jarkko Karhunen 20.01.2016
Tumma mutta lempeä tuoksu. Maku on nyt ihan täysillä kohdillaan. Tämä on raikas, hedelmäinen ja maistan lähinnä trooppisten hedelmien makujen sekoitusta. Uskomattoman hyvää, tämä suklaa saa minut (melkein) hymyilemään! Täysiä pojoja en kuitenkaan voi antaa johtuen tuosta hiekkamaisesta koostumuksesta.

Annamari 20.01.2016
Sokkomaistelu: Tummaa suklaata, ohut levy ja kaunis kaakaopavun kuva. Väri oikeastaan ei edes ole kovin tumma, mutta tummaksi tämän kuitenkin miellän jo ennen maistamista. Tuoksu ei mitenkään erityinen. Haukkaan ja suklaa ihan murenee suuhun, inhottavaa jauhomaista hiekkaa. Suu jää kuivaksi. Maku toisaalta on kyllä vivahteikas ja monipuolinen, mutta suutuntuma on niin inhottava, etten pysty kunnolla nauttimaan mausta. Mielessä on vain se jauhoisuus ja kuivuus, mikä tuntuu suussa. Tökkii.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet