Laatusuklaa

SUOMISEN MAITO Suklaalevyraadissa

Suomisen Maito jymy appelsiini suklaa
Tuotteen Suomisen Maito jymy appelsiini suklaa valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Suomisen Maito -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Jäätelöt, Laktoosittomat, Luomu, Vegaani.
 

Iikka 20.07.2018
Jäätelö pitää sisällään hippuja. Koostumus on raikas, ja maussa on jotain miellyttävää.. ja jotain muuta. Suu tottui moiseen muuhun, eikä toisessa lusikallisessa en sitä enää huomannut. Sain käsityksen että suklaa on laadukasta.

Hanna P 13.06.2018
Vaaleahkoa suklaajätskiä vaaleanruskealla kastikkeella. Koostumus on rakeinen ja jopa jauhoinen. Ompas outo jäätelö. Joku tuttu maku, mutta mikä? Sitten sen keksin! Jos joku on tehnyt mämmistä jäätelöä niin tältä se maistuu. En tykkää mämmistä, mutta onneksi miedompaa ja kermaisempaa. Suu tottuu ainakin makuun, vaikka ei koostumukseen ja
siispä kakkoseen hellyn. Vähäiset pisteet silti jätskille. Sittenkin kolmonen, lopulta kun sitruunaista kastiketta tulee suuhun.

Annamari 08.06.2018
Suklaajäätelöä ja joukossa appelsiinikastiketta. Selvästi kastikkeen maku on peräisin ihan oikeasta hedelmästä eikä mistään aromista. Iso plussa siitä! Itse jäätelö on hileistä eikä maistu suklaalle kovin voimakkaasti. Huono sivumaku. Hyviä ja huonoja piirteitä, siksi 3 p.

Janne J 08.06.2018
Melko vetistä suklaajäätelöä, mutta varustettuna mausteisella aromilla. Kaakao ei pahemmin maistu. Tunkkaisen puoleista. Ei ole minun juttu.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset