Fazer

BUTLERS Suklaalevyraadissa

Butlers milk chocolate
Tuotteen Butlers milk chocolate valmistusmaa on Irlanti. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,33 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Butlers -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeettomat).
 

Jarkko Karhunen 21.11.2008 (Jäsenprofiili)
Taas eteeni tuodaan teollisen tuoksuista maitosuklaata ja tälläkin kertaa käy niin, että haju vain ennakoi teollista makua, joka suklaasta imeskellessä irtoaa. Tästä varmaan saa runsaasti rautaa ja sinkkiä ja kuparia ja ties mitä, siltä tämä ainakin maistuu. Pureskellessa maku on parempi kuin imeskellessä, mutta sekään ei riitä nostamaan pistemäärää minimistä.

Antti H 21.11.2008 (Jäsenprofiili)
Melko tavallisen oloista maitosuklaata. Jälkimaku on mukavan pitkä ja hieman toffeinen. Kyllä tätä söisi enemmänkin.

Päivi 21.11.2008 (Jäsenprofiili)
Tumman suklaan tuoksu, mutta maku silti sopivan mieto. Kovaa kyllä ja ei sula kovin hyvin. Maku on riittoisa ja kestää kyllä suussa pitkään.

Tapani H 21.11.2008 (Jäsenprofiili)
Mukavan isoja paloja maitosuklaata. Makeus sopiva ja rakenne sileä, samettimainen. Tämähän on hyvää!

Satu 21.11.2008 (Jäsenprofiili)
Jöötin oloisia maitosuklaalevypalasia, joissa pinnassa ohutta raitaa. Tuoksu on aika voimakas, mutta maku oikeastaan tuoksua hieman miellyttävämpi. Aavistuksen verran joulukalenterisuklaamainen vivahde, mutta muuten hyvin kaakaoinen perussuklaa.

Hanna P 21.11.2008 (Jäsenprofiili)
Tämän suklaan tuoksu lupaa hyvää ja palatkin ovat kunnon kokoisia. Maku jokseenkin perinteisen maitosuklaan, joskin paremmasta päästä. Pähkinäisen pehmeä maku nostaa perinteisehkön suklaan pisteitä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet