Leader Vegeway

TÄHTIJÄTSKI Suklaalevyraadissa

Tähtijätski maitosuklaajäätelö
Tuotteen Tähtijätski maitosuklaajäätelö valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Tähtijätski -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Jäätelöt.
 

Kirsi I 22.07.2015
Jäätelö on väriltään vaaleanruskeaa, maitokahvin väristä. Koostumus on sileää ja tasaisen kermaista. Jäätelön mausteena oleva Fazerin sininen maistuu Fazerin siniseltä, ainakin alkun, sitten makuun tulee mukaan imelyyttä, jota ei kuitenkaan ole ollenkaan liikaa.

Hanna P 18.07.2015
Vaaleanruskeaa jätskiä jossa todella mieto tuoksu. Täyteläinen ja hyvällä tavalla rasvainen maku. Pehmeän kermainen maku. Tykkään.

Iikka 17.07.2015
Maitosuklaapallo on kalpeahko suklaajäätelöksi. Maku on mukaansatempaava, eikä liian suklainen. Makeutta on kuin pienessä pitäjässä, mutten anna sen häiritä.

Jarkko Karhunen 16.07.2015
Tässä jäätelömassassa on neljännes Fazerin Sinistä (sulatettuna, ei palasina) ja sen kyllä maistaa ainakin ensimmäisissä lusikallisissa ihan selvästi. Jäätelön koostumuson täyteläisen samettinen ja samalla hyvällä tavalla raskas. Tässä tuntee maksaneensa jäätelöstä eikä ilmasta. Tästä puuttuu onneksi se useimmille sukljädeille ominainen kitkeryys (joka mahdollisesti tulee kaakaojauheesta) eikä tämä myöskään ole liian makea. Suklaajäätelöiden todellista aatelia!
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet