Leader Vegeway

MINETTI Suklaalevyraadissa

Minetti snickers
Tuotteen Minetti snickers valmistusmaa on Italia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Minetti -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Jäätelöt.
 

Kirsi I 22.07.2015
Jämäkkää ja kermaista, hento suolaisuus maistuu ensimmäisestä lusikallisesta alkaen. Suolaisia maapähkinöitä rapeina sattumina kermaisessa muodossa, nam! Kaakaoisuus on mietoa.

Hanna P 18.07.2015
Kermanväristä jätkiä ruskein raidoin. Jännä suolaisen makea maku. Kiva sitkas koostumus ja pähkinäsattumia. Tyydyttää niin suolaisen kuin makeankin nälän. Tykkään ja hellyn viitosen.

Iikka 17.07.2015
Suosikkipatukkani (tai yksi niistä) on päässyt laatujäätelön mauksi! Ihan on Snickersin makuinen suolapähkinöineen päivineen. Nam nam.

Jarkko Karhunen 16.07.2015
Selvästi pähkinäinen maku. Kellertävässä jädessä on suklaaraitaa ja suolattuja maapähkinöitä. Suola ei kylläkään snickersin tavoin maistu, mutta kysyin asiaa ja suolattuja ovat. Haluaisin kuvitella jädessä olevan snickersistä tuttua toffeetakin, mutta se jää arvailuksi.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet