Leader Vegeway

CHOCOLATE NAIVE Suklaalevyraadissa

Chocolate Naive dark chocolate with sugar crystals 70%
Tuotteen Chocolate Naive dark chocolate with sugar crystals 70% valmistusmaa on Liettua. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,80 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Chocolate Naive -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Bean to bar / Single origin, Kaakaopitoisuus 65-74%, Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet.
 

Annamari 09.12.2015
Sokkomaistelu: Tummaa suklaata, mukavan ohuita palasia, joista helppo haukata. Pidän tuoksusta, jossa raikkaus tulee kaakaon tuoksun yli. Haukkaan ja yllätyksekseni joukossa on jotain rapsahtelevaa, yllättävän makeaa. Itse suklaan maku on todella paljon miedompi kuin tuoksun perusteella oletin, jokseenkin mitäänsanomaton. Mutta nuo rakeet tuovat sen idean ja se nostattaa pisteet kolmeen.

Hanna P 21.05.2015
Yhtenäisen näköistä ohuehkoa laattaa tummaa suklaata. Mieto mutta tiukka tuoksu. Maussa pehmeyttäkin, mutta sitten alkaa rohina. Tuntuu sokerilta, mutta samalla mausta tulee tunkkaisempi, mutta ehkä vähän kirpakkakin? Toinen pala maistuu miedommalta ja makeammalta. Outo, suurten tunteiden suklaa! Sokerinen makeus hurmaa ajoittain, mut sitten tunkkaisuus ja pistävyys iskee takaisin. Pakko lienee silti antaa kolmonen, vaikka maku seilaa lähes kaikkien arvosanojen välillä! Jalkimaku jokseenkin tuima kuitenkin.

Kirsi I 20.05.2015
Hempeän vaaleanroosassa laatikossa tumma, litteä levy. Tuoksu miedon kaakaoinen, maku sokerinen. Hampaissa rapsahtelee jotain ikäänkuin hienoa sokeria, makua niistä en saa selville. Varsinkin jälkimaussa kitalaki jää öljyiseksi, mutta kukkean makeaksi, hieman hajuvesiesanssin tapaan, ja lopulta hieman karvaaksi.

Iikka 20.05.2015
Sileitä ja ohuita paloja arviolta 53% suklaata. Palanen pitää sisällään jotain kidemäistä, joka tuntuu hampaissa sekä näkyy silmillä. Suola-tai sokerihippu? Lopulta varsin lempeän makuinen tuote, vaikka jotain persoonallistakin löytyy. Nihkeyttävä.

Jarkko Karhunen 20.05.2015
Tumma suklaa on lähes tuoksuton. Makua siitä kyllä löytyy sellaisen peruskaakaon muodossa, kunnes esiin tulee jokin outo maku. Se muistuttaa jonkinlaista hedelmäcocktailia tai hedelmäsosetta, mutta ei kuitenkaan ole lainkaan raikas. Kun tuo hedelmäsoseen maku neutralisoutuu jää jäljelle pääasiassa vain tylsän kaakaon maku ja jotain pieniä murusiakin, jotka siis ovat sokeria. Plussaa hedelmäsoseen tilapäisestä mausta, mutta suklaa ei kyllä ollut lainkaan mieleeni.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet