Laatusuklaa

SUPERFRUIT Suklaalevyraadissa

Superfruit raw chocolate raisins 70%
Tuotteen Superfruit raw chocolate raisins 70% valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,60 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Superfruit -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 65-74%, Luomu, Raakasuklaat, Suklaakuorrutteiset.
 

Annamari 08.12.2018
Sokkomaistelu: Maitosuklaapapanoita, jotka paljastuvat suklaarusinoiksi. Maku on voimakas ja hyvin erilainen kuin suklaarusinoiden kohdalla on tottunut. Tuntuu kuin rusinankin maku olisi vahvempi. Mukavan erilaista, mutta ei huikeaa.

Iikka 21.11.2018
Papanoita. Maku paljastaa suklaarusinaksi, pääpaino sanalla rusina. Mikäs siinä, tykkään rusinasta. Tässä on vähän rommi-rusinan makua. Itse asiassa jälkimaussa on kitkerää raakasuklaata.

Hanna P 22.10.2018
Suklaarusinamaisia "papanoita" kaakaopäällysteellä. Mieto, mutta "tuima" tuoksu. Tuima on makukin. Onko jotain marmeladia sisässä? Jätän suosiolla muille nämä kikkaraiset.

Janne J 13.10.2018
Kuivattua marjaa (rusinaa?), jossa ohuelti tummaa suklaata päällä. Ei kovinkaan makeaa, eli lienee paremmin aikuisten makuun. Tiukahko kuivakka maku tuo hieman mieleen jonkun liköörin, mutta enpä kyllä osaa sanoa että minkä. Mielenkiintoinen tuttavuus, joskaan ei erityisen suklainen sellainen.

Taneli 13.10.2018
Tumma suklaarusina, jossa päällä mattapinta. Ei tartu hampaisiin tai limakalvoille. Kuivakka raakasuklaan maku peittää alleen jopa rusinan makeuden. Sopii enemmin aikuiseen makuun pienissä määrissä naposteltavaksi kuin makeannälkäisen mässäilyyn.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset