Laatusuklaa

VALIO Suklaalevyraadissa

Valio kidius maitovanukas maitosuklaa
Tuotteen Valio kidius maitovanukas maitosuklaa valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,73 ja löytyy top 100 -listan sijalta 86. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Valio -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus korkeintaan 5%, Tuotannosta poistuneet, Vanukkaat, viilit, rahkat, levitteet & valmispuurot.
 

Jenni V 13.11.2013
Perus-maitosuklaavanukas by Valio, kidius eli lapsille suunnattu tietenkin mutta kyllä tämä minullekin maistui. Vanukas on hyvin saman tapaista kuin Jackyn versio eli melko juoksevaa, kiiltävää ja kaunista, sanoisin että ehkä inan verran tymäkämpää kuin Jacky. Samoin mielestäni maku oli hiukan verran tummempi kuin Jacky, tästä pidin. Maitosuklaata oli tässä hiukan enemmän kuin Jackyssa, ja sen ehkä sitten maistoi. Pisteet menevät siis kidiukselle tässä suhteessa, mutta Jackylle pakkauksen suhteen, tämän purkissa nimittäin purkki on kuvioitu tihein uurtein ja tassun kuvalla, ja jämävanukkaita on hyvin vaikea saada purkista pois lusikan avulla. Vahva kolmonen.

Antti M 07.10.2007
Purkin väristä tulee kinuski-toffee mieleen mutta ihan kelpo maitosuklaalöllöähän sieltä tulee lusikkaa. Samettinen mutta hieman jauhomainen maku. Kelvannee, jos Jackya ei ole käsillä!

Sanna K 07.10.2007
Tämä näytti ja tuntui oikealta vanukkaalta. Myös maitosuklaan makua oli tarpeeksi, jokin pieni jäi vain puuttumaan, vaikea kyllä sanoa mikä. Perusherkullista.

Meeri 07.10.2007
Kivan makeaa perusmaitosuklaavanukasta ilman mitään sivumakuja tai muita ärsykkeitä. Henkisiä miinuksia tulee vain purkin liian pienestä koosta sekä aikuisia syrjivästä nimestä.

Antti K 27.09.2007
Tässä on luonnetta! Maistuu kohtuullisen Makealle ja on tuhtia. Purkki on pieni ja jäi makean nälkä päälle, huonompi homma...;) Tohdin antaa 3.

Marjo 27.09.2007
Tosi ohutta tavaraa! Maku kuitenkin hyvä ja pehmeä. Ohut koostumus kuitenkin vie makunautintoa alaspäin.

Mika 27.09.2007
Vellimäinen koostumus mutta tämähän maistuu maitosuklaalle! Tätä voisi syödä enemmänkin.

Susanna K 27.09.2007
Juokseva vanukas joka maistuu ilmavalle ja pehmeälle maistosuklaalle. Ei jätä koostumusta tunkkaiseksi vaan sulaa suuhun jättäen miellyttävän maun ja halun saada tätä lisää...

Satu 27.09.2007
Nam, tämä on parasta vanukasta ikinä. Tätä on syöty niin pienestä asti kuin vain vanhuksella (miten niin ikäkriisi...?) muisti antaa myöden. Tummuusaste ja makeusaste ovat juuri kohdallaan. Herkullista! Nami-Nami :-)

Janne J 27.09.2007
Melko vaalean näköistä ja turhan juoksevaa. Tämän syötyään jäi vähän tyhjä olo, että tässäkös se nyt oli. Kokonaisvaikutelma on siis latteampi kuin joillain maistelluilla vanukkailla. En silti keksi erityisesti mitään moitittavaakaan, suuhunkin jää melko miellyttävä maku. Saisi kuitenkin olla tummempaa?

Jarkko 27.09.2007
Maukkaan sileää maitosuklaavanukasta, joka ei kuitenkaan ole sellaista lohkeilevaa sorttia, vaan varsin juoksevaa mallia. Silkkisen pehmeää ja maittavaa vanukasta, jossa kaakaon maku on melko mieto, joten arvaisin tämän olevan maitosuklaa-mallia. Jos jotain miinusta pitää sanoa, niin se ehkä on juuri se kaakaon maun pienoinen puute.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani