Laatusuklaa

VALIO Suklaalevyraadissa

Valio Fanny vanukas maitosuklaa
Tuotteen Valio Fanny vanukas maitosuklaa valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,80 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Valio -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus korkeintaan 5%, Laktoosittomat, Vanukkaat, viilit, rahkat, levitteet & valmispuurot.
 

Iikka 20.07.2018
Löysän ja hyvän Jacky-vanukkaan makuista ja tuntuista. Pienisivumaku joka erottaa tämän Jackysta. Hyvää vanukasta, mutta varsin tavallista. Pidän vanukkaista, siksi neljä pistettä.

Hanna P 14.06.2018
Melko juoksevaa suklaavanukasta. Pehmeä olkoon täydellinen sana tätä kuvaamaan. On tässäkin aika tavanomainen tuote, mutta myönnettäköön, niin lähellä oivallista et hellyn neloseen.

Annamari 11.06.2018
Maku 5, kermaisen hyvää. Koostumus liian löysä, siitä 2 pistettä. Kokonaisuus 4 p.

Janne J 11.06.2018
Makeaa suklaavanukasta, melko tavanomaista sellaista, saisi kuitenkin olla paksumpaa ja vähemmän makeaa. Menee kyllä tällaisenaankin, ihan sopiva jälkiruoaksi.

Jenni V 16.05.2018
Legendaarista Fannya, jee! Aikoinaan se tosin tuskin oli laktoositonta, mutta iso purkkikoko on sentään säilytetty... Pienenä en ikinä saanut manguttua tätä kaupasta kun olisin vedellyt kaiken kerralla. Kaadan nyt puolet purkista kuppiin ja huomaan rakenteen erittäin veteläksi, jopa kastikemaiseksi. Mutta onneksi maku pelastaa, rakenne on silkinpehmeä ja sokeria juuri sopivasti. Aineksina on käytetty rasvatonta maitoa ja kermaa, kaakaojauhetta sekä aitoa maitosuklaata. Nami, sekä nostalgialle että maulle nelonen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset