Laatusuklaa

VALIO Suklaalevyraadissa

Valio PROfeel proteiinijuoma suklainen
Tuotteen Valio PROfeel proteiinijuoma suklainen valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,67 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Valio -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Juomat, kaakaojauheet, kastikkeet, hunajat & geelit, Laktoosittomat, Proteiinipatukat ja -juomat, Sokerittomat / Ei lisättyä sokeria.
 

Iikka 16.01.2021
Makeahko kaakaojuoma on varsin tavanomaista semipikantilla twistillä. Onko tämä twist hyvä tai huono, en tiedä. Yllättävän raikastava. Juo toki, kuten kaikkia kaakaoita. Karmea haju!

Hanna P 09.03.2020
Karmeanhajuinen löysä kaakaojuoma. Maussa sen sijaan ei valitettavaa! Kovasti makea tosin, mutta mukavalla tavalla. Onko tämä karamellikaakao? Oli mitä oli, niin herkkua on ja vallankin vähästä hyvää...ellei erinomaista!

Jenni V 14.04.2016
2,5 dl proteiinijuomaa kaakaon makuisena on nyt saatavana myös sokerittomana, eli asesulfaami K:lla ja sukraloosilla makeutettuna. Kaakaota on saman verran kuin sokeriversiossa, ja koostumus on mukavan paksu. Tämä tuntuu jotenkin kaakaoisemmalta kuin oikeasti onkaan, ja makeus on minusta sopivalla tasolla, ehkä aavistuksen keinotekoisena, mutta ei kuitenkaan pistävän. Erinomaiset ravintoarvot ja kuitenkin hyvä maku ja rakenne siivittävät tämän neljän tähden tuotteeksi.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani