Laatusuklaa

VALIO Suklaalevyraadissa

Valio PROfeel proteiinijuoma minttukaakao
Tuotteen Valio PROfeel proteiinijuoma minttukaakao valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,33 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Valio -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Juomat, kaakaojauheet, kastikkeet, hunajat & geelit, Kaakaopitoisuus korkeintaan 5%, Laktoosittomat, Proteiinipatukat ja -juomat.
 

Iikka 16.01.2021
Makeahko kaakaojuoma on varsin tavanomaisen makuista. Ei mitään spesiaalia makua kaakaon ja sokerin lisäksi. Juo toki, kuten kaikkia kaakaoita.

Hanna P 26.02.2020
Ummehtuneenhajuinen ruskea juoma, jonka maussa kuitenkin aivan mukavan raikas minttu. Halvemmaksi ja terveellisemmäksi tämä varmasti tulee kun tilailla ravintolassa terästettyjä minttukaakaoita, mutta maku on pitkälti sama. Aivan kelpoa juotavaa.

Jenni V 06.06.2014
Valion profeel-sarjan uutuusmaku minttukaakao pääsi kesähelteellä maistoon. Hellejuomana tämä oli kyllä ihan loistava, raikas, sopivan makea ja rakenteeltaan sopivan täyteläinen. Kaakaota tuotteessa on 1,6% eli mikään valtavan suklainenhaan ei juoma ollut, mutta kuitenkin minusta riittävästi. Ravintoarvot ovat samat kuin kaakaon makuisessa juomassa, eli palautusjuomana erittäin hyvä, mutta toimi siis myös todella hyvin helleilman välipalana. Tykkäsin mintun antamasta raikkaudesta kovasti, se ei ollut liian pistävää tai "jäätävää" vaan nimenomaan piriste makuun. Plussaa myös muovikorkilliseen muotoon muutetusta pakkauksesta, ei tarvinnut enää pillin kanssa leikkiä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani