Laatusuklaa

VALIO Suklaalevyraadissa

Valio PROfeel proteiinijuoma kaakao
Tuotteen Valio PROfeel proteiinijuoma kaakao valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,75 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Valio -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Juomat, kaakaojauheet, kastikkeet, hunajat & geelit, Kaakaopitoisuus korkeintaan 5%, Laktoosittomat, Proteiinipatukat ja -juomat.
 

Iikka 20.02.2020
Juotavaa proteiinijuomaa. Mikäs tässä juodessa, kun kaakaoiden ja vanukkaiden ystävä kun olen. Tässä on jokin sivumaku, mikä vie lapsuuteen. Silloin ei proteiinijuomia ollut, mutta erilaisia kaakaojuomia kylläkin. Kokonaisuutena varsin mitäänsanomaton, mutta kuten mainittu, kyllähän tällaisia juo. Helppoa protskua, vaikken tiedäkään onko sitä paljoakaan yhdessä törpössä. Haju on jokseenkin outo.


Hanna P 20.02.2020
Ohuehkoa kaakaojuomaa mädäntyneenhajuisena. Maku ei onneksi ole sentään yhtä outo, jokseenkin sokerisen keinotekoinen toki. Jokin aivan mieto outo sivumaku on myös. Kun sokkona maistelee, niin ei tiedä miltä tämän PITÄISI maistua! Täten ei kyllä pysty arvaamaan muuta kuin sen kaakaon maun.

Jarkko 10.01.2014
1,6% kaakaota. Miksi minä kidutan itseäni? Oho, onpas paksua juotavaa. Selvästi paksumpaa kuin mikään aikaisempi juotavaksi tarkoitettu kaakao. Ei sillä, ei paksuus paha asia ole, erikoinen vaan. Maku on maitosuklaamainen ja aika miedosti kaakaoinen. Tämä ei ole sokerinen, mutta sokerin läsnäolon kyllä tuntee, sitä on 5%. Ilmestymisensä jälkeen tuote on kadottanut uutuus-merkinnän ja lisäksi purkin muoto on muuttunut (monen muun Valion tuotteen tavoin) kierrekorkilliseksi, joten tätä on helppo juoda suoraan purkista ilman pilliä tai muita työkaluja.

Jenni V 04.08.2013
Valiokin on iskenyt proteiinibuumiin profeel-tuotesarjallaan, joista yhdessä on mukana myös kaakaota, tosin vain 1,6%. 2,5 dl pillijuoma on sopivan kokoinen, ja se sisältää hera- ja maitoproteiinia 20 grammaa sekä saman verran sokeria. Maku on oikein kaakaomainen, aika täyteläinen ja makeahko. Sopii erinomaisesti palautusjuomaksi, mitään terveysjuomaahan tämä ei ole noin niin kuin välipalana, sillä sokeria on paljon. Plussaa kuitenkin mausta, tykkäsin. Ja onhan tässä sitten lisäksi D-vitamiinia ja kalsiumia, joten proteiinipatukkaankin verrattuna tämä on hyvä valinta.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani