Leader Vegeway Leader Vegeway

KULTASUKLAA Suklaalevyraadissa

Kultasuklaa mansikka tummasuklaa 54%
Tuotteen Kultasuklaa mansikka tummasuklaa 54% valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,63 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Kultasuklaa -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Laktoosittomat, Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet.
 

Mikko 12.03.2014
Marjaisa tummasuklaa. Alumiinisen suojakuoren auetessa sieraimet täyttää esanssinen tuoksu. Kuiva ensikosketus, mansikkainen maku. Napakka puraisutuntuma, mikä plussaa. Suklaa tavallista tummasuklaata, ei mitenkään erikoista. Esanssisuus häiritsee, vaikka oikeaa mansikkaa on selvästi seassa.

Olli P 21.02.2014
Paksuja tummasuklaapalasia isohkoilla sattumilla. Heti avatessa putkahti mansikan tuoksu, lähempänä nenää myös kaakaon tuoksua löytyy. Suklaa on kovaa ja tummasuklaafiilis tulee, mutta ei ole lainkaan kitkerää. Sattumia on, mutta ihmeellisesti sulautuu suklaan joukkoon eikä niitä suussa juuri erota: tasainen tuntuma. Lopussa massoittuessaan katoaa suusta eikä jää pyörimään. Kaakaon maku on etualalla kokoajan, mutta ei mansikan maku taustalla jää jalkoihin vaan sen myös erottaa. Jälkimaku lyhyehkö. Suklaassa on tasapainoinen hyvä maku sekä ihan ok tuntuma.

Eeva-Liisa 18.02.2014
Iso ja paksu pala, jotenkin retron näköinen. Ihana mansikkainen tuoksu, tuoksuu "tytöille ja kesälle". Suklaa ja marja ovat hyvässä tasapainoissa. Mansikka maistuu ihan vähän esanssiselle, ei paljoa, mutta sen verran että arvosanaksi tuli 4 eikä 5. Pienempi pala voisi olla kivempi. Ei ollenkaan liian makea, pidin.

Aki 16.02.2014
Tumma, selkeästi mansikalta tuoksuva napakan oloinen suurehko pala. Rakenteeltaan aavistuksen tarttuvaa ja tahmaista. Maku oli mielestäni erinomainen, mansikka maistui selkeästi ja toi mukavasti raikkautta ja hapokkuutta kokonaisuuteen.

Minna Hi 16.02.2014
Tumma suklaa ja tuoksuu voimakkaasti mansikalta! Suklaan pohjalla näkyy punaista marjaa rouheena. Tämä on mansikkaisen makuista ja muuten melko mietoa. Sokeria on lisätty reippaanlaisesti, joka pilaa muuten ihan hyvän marjasuklaan.

Jenni R 14.02.2014
Suklaa on kuivan oloinen, mansikan aromi on selvästi teennäinen. Kokonaisuudessaan ei ole tumman oloista, keinotekoista.

Teresa 12.02.2014
Oih, tästä foliopaketista tuoksahti heti paketin avattua ilmoille varsin voimakas ja huumaava mansikan tuoksu. Paketista paljastuu isoja palasia tummaa suklaata, jossa on selvästi punaisia sattumia. Ainakin tuoksun perusteella sattumat ovat siis varsin selvästi mansikkaa. Suklaa on lempeän herkullista, tummaa ja maukasta. Sattumat todellakin ovat mansikkaa, ja vaikka ne jossain vaiheessa maistuvatkin jonkun verran pakastemansikoilta (joista en pidä), niin silti kokonaisuus on todella onnistunut. Tässäkin on käytetty tarpeeksi marjaa niin, että maut räiskyvät suussa. Tuo pakastemansikan sivumaku on kuitenkin häiritsevä, ja laskee kokonaisnautintoa huomattavasti. Tämä olisi ihan täydellistä muuten, mutta tällaisenaan vain keskiluokkaa.

Mikael 10.02.2014
Jämerähkö mutta pehmeähkö rakenne, tumma kaakao ja mansikka antaa mukavan maun suuhun, ja vaikka en ole kovin tumman suklaan ystävä, mansikka toi sen verran vastamakua että tämä tuote maistui kovin mielyttävältä, olematon jälkimaku tosin ihmetytti. Tätäkin tuotetta aion jatkossa silti hankkia. Suosittelen.

Jenni V 10.02.2014
Maistelusuklaa-postilähetyksen seuraavasta kääreestä paljastui kaksi melko tummaa keskitummaa suklaapalaa. Palat ovat koristelemattomia, ja joukossa näkyy kauniin kirkkaan punaisia paloja, ja niitä näyttääkin olevan joukossa runsaasti levyn pohjan rosoisuudesta päätellen. Tuoksu on hyvin selkeästi mansikka, oikeastaan suklaa ei tuoksu laisinkaan.

Haukkaan ja makustelen. Mansikkaisuus on hyvin vahvaa, ja yllätyn siitä, että minusta se maistuu paljon karkkimaisen/jäätelöeskimon esanssiselle. Mansikkaisuus ei maistu vain punaisissa paloissa vaan koko suklaassa, mutta palojen kohdalla suutuntuma on hiukan kuiva ja kirpeä. Minusta mansikkaisuutta on vähän liikaakin, koska suklaa jää kakkoseksi. Suklaa on ihan mukavan makuista, mutta en saa siitä tarpeeksi kaakaon aromia irti. Arvioin kaakaopitoisuudeksi jotain 40-50 väliltä, sillä suklaa on melko makeaa. Yllätynkin kun kaakaopitoisuus on yli 50%. Kolmen pisteen suklaa. Olisin todennäköisesti antanut enemmän pisteitä, jos suklaa olisi ollut tummempaa.

Marke T 16.05.2009
Suklaalevyn palat ovat isoja ja niissä mansikanpalaset näkyvät oikein hyvin. Tuoksu on makean marjaisa. Paksua suklaapalaa saa oikein kunnolla puraista, jotta pala hajoaa. Mansikanpalaset maistuvat suklaan joukossa hyvältä, sopivan kirpeiltä eikä niiden maku ole liian peittävä. Suklaa maistuu hyvälle, täyteläiselle eikä liian kitkerälle. Suklaan mausta tulee mieleen eskimo mansikkajäätelö. Suuhun ei oikein jää kunnon jälkimakua, vaikka tätä maistelisi pitempäänkin.

Sanna K 15.12.2007
Liian kitkerä kokonaisuus, tumma suklaa ja mansikka kuulostaa paremmalta miltä maistuu. Kuivattu mansikka ei ole tarpeeksi makeaa suklaan seassa tai sitten se saa maistumaan yhdistelmän jotenkin karvaalta ja rouheiselta, ihan kuin suklaa ei sulaisi suuhun ollenkaan vaan murenisi pureskeltaessa. Hyväähän tämä on kuitenkin mutta odotin enemmän.

Jarkko 06.12.2007
Selvästi tummassa suklaassa on runsaannäköisesti punaisia mansikanpalasia, kuivattuja. Mansikan tuoku on todella voimakas ja raikas jo ennen kuin suklaa on kulkeutunut suuhuni saakka. Lohkaisen kovahkosta palasesta pienemmän palasen suuhuni. Tumma suklaa on kyllä selvästi tumma ja kaakaon makuinen, mutta ei ollenkaan kitkerä. Mansikan raikkaus maistuumyös koko ajan selvästi. Vaikka päämaku onkin tuo kaakaon maku, niin sen rinnalla, joskin hieman jäljessä, kulkee koko ajan raikas mansikkainen maku. Pureskellessa mansikan maku tuntuu aavistuksen voimakkaammalta, eli tulee selvemmin esille, kunnes loppuvaiheilla taas kaakao ottaa ylivallan. Joo, kiva suklaa, mutta tumma (vaikkakaan ei liian tumma) suklaa ja pirtsakka mansikka ovat mielestäni hieman ristiriidassa keskenään ja taistelevat esilletulosta. Kyllä siinä syöjäkin jo vähän hämmentyy.

Susanna K 06.12.2007
Mansikkainen tuoksu paistaa tumman suklaan läpi. Tumma suklaa itsessään viehekän mieto mutta samalla maistuvan kaakaomainen. Kuivatut mansikan palat jotka maistuvat raikkaasti, pilkistävät iloisesti suklaan seasta tuoden ihanan värin ja maun tummaan suklaaseen. Kokonaisuutena erittäin onnistunut suklaa. Värien puolesta ja tottakai maun, sopii mainiosti vaikka joulukahvipöytään.

Antti K 06.12.2007
Mieto tummansuklaan maku, kirpakkaat mansikanpalaset tulee läpi helpommin makuhermoihini kuin valkosuklaan kanssa sekoitettuna, täysin erinlainen makuympäristö kuin valkosuklaan kera mansikalla, mielenkiintoinen etten sanoisi.

Elina 06.12.2007
Hallitseva tummasuklaa, mansikan maku ei pääse läpi tarpeeksi. Tummasuklaa maistuu hyvältä ja laadukkaalta. Tulee jotenkin ylellinen olo tästä suklaasta. Melkein pakko imeskellä palaa, kun on niin paksu pala :) Lisää mansikkaa vaan peliin.

Elise P 06.12.2007
Todella houkuttelevan näköinen suklaa. Punaiset palat hehkuvat tumman suklaan keskeltä. Ihana makuelämys, "tämähän oikeasti maistuu mansikalta". Tästä kannattaisi kehitellä konvehti. Mansikka maistuu juuri sopivasti.

Antti M 06.12.2007
Jo palan läpileikkauksesta näkee, että mansikkaa on riittämiin ja sopivan pieninä paloina. Tumma suklaa vaikuttaa hieman normaalia levyä paksummalta ja puraistessa se lohkeaa äänekkäästi mutta siististi. Mansikan maku on ihan OK, eikä se mitenkään ota yliotetta kokonaisuudesta. Jälkimaku niiden osalta on myös aika vaisu mutta ei minua ainakaan haittaa. Ei mitenkään himoittava erikoisuus mutta hyvä yhdistelmä kumminkin.

Terhi 06.12.2007
Tästä voisi tulla minun lempisuklaani. Vähän enemmän vielä mansikkaa, jotta maku olisi aivan täydellinen. Pidän erityisen paljon tummasta suklaasta ja mansikka näytti sopivan siihen todella hyvin. Voisin melkein sanoa, että täyden kympin suklaa!

Janne J 23.09.2007
Hienostunut, tasapainoinen, miedosti marjainen, sopivasti kaakaoinen. Liekö tätä parempaa mansikkasuklaata olemassakaan? Mansikka itsessään tulee esiin vain hiukkasen, mikä on linjassa tuoteselosteen kanssa joka kertoo maksikkaa olevan 3% aineksista. Täytyy nostaa hattua kultasuklaalle, heillä tuntuu olevan tumman suklaan resepti kohdallaan. On melkein sama, mitä sen kaveriksi laittavat, lopputulos tuntuu olevan kerta toisensa jälkeen oivallinen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet