Fazer

KULTASUKLAA Suklaalevyraadissa

Kultasuklaa valkosuklaa minttu / tumma suklaa marmori
Tuotteen Kultasuklaa valkosuklaa minttu / tumma suklaa marmori valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,86 ja löytyy top 100 -listan sijalta 51. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Kultasuklaa -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Valkosuklaiset.
 

Anita 08.05.2014 (Jäsenprofiili)
Tämäpä on todella mielenkiitoisen ja kauniiin näköistä suklaata. Tekoprosessi voisi olla mukavaa katseltavaa. Marmorikuvioitu suklaa tuntuu olevan aika kovaa puraistavaksi, mutta sulaessa alkaa minttu ja suklaa maistua yhdessä. Maku tuntui hyvinkin täyteläiseltä ja oli pitkään viipyilevä suussa. Tätä on lähetettävä lahjaksi ulkomaillekin.

Aki 30.04.2014 (Jäsenprofiili)
Erikoisen värinen pala. Pinnalta tumman marmorinen ja pohjalla marmoroitu vihertävä minttukerros. Voimakas mintun tuoksu, mikä maistellessa ei kuitenkaan ole häiritsevän hallitsevana, vaikka suklaan maku hieman taustalle jääkin. Mukavan raikas jälkimakukin jää tästä, olisi mennyt suurempiakin määriä.

Joni 28.04.2014 (Jäsenprofiili)
Upean näköinen marmorikoostumus. Tuoksu ei paljasta, mitä vihreä osa on. Maku sen sijaan huumaa, minttu ja suklaa ovat erinomaisessa balanssissa.

Miriam 25.04.2014 (Jäsenprofiili)
Epäilyttävän väristä ja hajuista suklaata. Onko tämä edes suklaata? Hammastahnamainen haju. Todella tiivistä suklaata. Tästä tulee yskä. Pahaa. Omituista. Jotenkin raikas jälkimaku. Suklaa ei maistu lainkaan. Ehkä suklaa hiukan tasoittaa esanssiminttua.

Ansela 16.04.2014 (Jäsenprofiili)
Ulkonäkö miellyttää silmää, näyttää käsintehdyltä. Tummanruskea ja mintunvihreä marmoroituvat kauniisti toisiinsa. Tuoksu on huumaava ja koostumus on tiivis, puraistessa suklaa tuntuu hieman jauhoiselta. Tumman suklaan maku katoaa johonkin mintun syövereihin mutta jostain syystä tämä ei muodostu ongelmaksi vaan saa aikaan puhtaan makuelämyksen. Raikasta, mutta kuitenkin ihanan täyteläistä. Nautiskelusuklaata parhaimmillaan.

Mikael 13.04.2014 (Jäsenprofiili)
Kova suklaalevy, hitaasti suussasulava, minttu maistuu voimakkaasti jo alkuvaiheesta lähtien. Jälkimaku pitkä ja voimakkaasti minttuvoittoinen. Tumma kaakao maistuu hetkittäin voimakkaasti pureskelun aikana. Minttu ja näin vahva kaakaon maku ei ole ihan oman maun mukaisesti kärjessä makunautintolistalla...

Virpi 31.01.2014 (Jäsenprofiili)
Suklaa on aika erikoisen väristä mintunvärisine raitoineen. Mintun tuoksu osuu heti nenään. Rakenteeltaan suklaa on aika kovaa, maku on mieto, kevyt, maitosuklainen ja minttuinen. Suklaa sulaa suussa ja on "helppoa" maisteltavaa.

Sari H 29.01.2014 (Jäsenprofiili)
Kaunista tummasuklaata, jonka siis tekee kauniiksi liukuva vihreä väri, joka on ihanaa minttua. Pitää omistaa vähän vahvemmat leuat, että suklaata voi puraista huoletta. Aina levyn voi tietysti käsin paloitella ja laittaa yhden palan kokonaisena suuhun, mutta ei liian monta palaa peräkkäin. Tummasuklaa ja minttu ovat toimiva pariskunta.

Kirsi I 26.01.2014 (Jäsenprofiili)
Palanen tummanruskean ja vihreän väristä marmoroitua suklaata. Napsahtaa mukavasti ja hennon minttuinen maku alkaa sulaa suuhun, tumman suklaan osuus on melko makeaa, vähemmällä makeudella maistuisi suussani paremmalta. Ulkonäkö on kyllä tyylikäs eikä minttu ole liian pistävää vaan pysyy mietona, mutta kuitenkin selväsi minttusuklaata - ja minttusuklaa on suosikkiani.

Katja Ke 26.01.2014 (Jäsenprofiili)
Suklaan väri on sekoitus tummaa suklaata ja vaaleanvihreää. Maku on mieto, maitosuklaalle ominainen, hieman raikas. Maistaessa suklaa lähtee samantien sulamaan. Maku on kermaisen minttuinen ja mieto. Täyteläistä, tulee minttusuklaavanukas mieleen. Kaikessa tasapainoisuudessaan maku kertoo laadukkuudesta.

Hanna P 26.01.2014 (Jäsenprofiili)
Isot palat ja minttuinen tuoksu. Hauskaa marmoroidun näköistä ruskeavihreää suklaata. Minttu ei kuulu suosikkeihini, mutta tässä se on mukavan mietona. Heilun arvosanassa kolmosen ja nelosen väliä, ja hellyn neloseen.

Iikka 26.01.2014 (Jäsenprofiili)
Jännä marmorinen ulkonäkö. Suklaata ja minttua ainakin näyttää olevan. Suklaan maku on armottoman alakynnessä. Nälkään soveltuva suklaa, en lähtökohtaisesti herkuttelisi näin minttuisella. Omalla sarallaan (minttusuklaa) parhaimmistoa.

Jarkko Karhunen 25.01.2014 (Jäsenprofiili)
Suklaa on kauniin marmorikuvioinen. Vaaleampi vihertävä osa on selvästi minttuvalkosuklaata ja ruskea osa voisi olla joko maitosuklaata tai tummempaa. Sitä on vaikea arvata kun minttuisuus ja makeus valkosuklaassa aikalailla jyrää maut. En ole minttusuklaiden ystävä, mutta tässä suklaassa on todella kauniin ulkonäön lisäksi jotain erikoista, jotain joka tekee tästä ihan maukasta. Toisessa palasessa ruskean suklaan osuus onkin sen verran vahvempaa, että sen tunnistaa tummaksi suklaaksi. Lähes kaikki palaset levyssä ovat erilaisia suklaiden suhteeltaan ja paras kombinaatio on sellainen, jossa minttua on ainakin puolet.

Janne J 25.01.2014 (Jäsenprofiili)
Todella erikoinen ulkoasu, tumman suklaan seassa on epämääräisiä vaaleampia läiskiä. Kovaa. Suklaan mausteena on ilmeisesti minttua, sen verran raikas fiilis suuhun jäi. Tässä ei kuitenkaan ole liioiteltu, vaan luonteikas suklaa on varsin nautinnollista naposteltavaa ja suutuntumakin on miellyttävä. Makeuskaan ei kiusannut ainakaan näin maisteluiden ensimmäisenä suklaana, eikä tässä ollut oikein muutenkaan mitään negatiivista havaittavissa. Minttusuklaiden parhaimmistoa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani