Fazer

KULTASUKLAA Suklaalevyraadissa

Kultasuklaa tumma suklaa chilipähkinä 54%
Tuotteen Kultasuklaa tumma suklaa chilipähkinä 54% valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,57 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Kultasuklaa -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet.
 

Miriam 24.11.2009 (Jäsenprofiili)
Palakoko normaali, ulkonäkö ja tuoksu tummia. Aika kovaa suklaata, jossa yllättäen joukossa jokin sattuma. Pähkinä? Manteli? Crispi? Toisessa palassa ei moista sattumaa olekaan, joten tunnistaminen todella vaikeaa. Suklaa hyvää, sattuma, jos se oli suklaaseen tarkoitettu, meni hyvin alas ja tätä olisi voinut syödä enemmänkin. Sopivan tummaa, sopivan makeaa.

Hanna P 06.11.2009 (Jäsenprofiili)
Isoja, kantikkaita ja kiiltäviä tummansuklaan palasia, joissa melko harvassa suuria suolapähkinän näköisiä ja tuoksuisia sattumia. Ja jee, niitä ne todella ovat! Makeutettuna ilmeisesti chilillä. Kaksi maistamaani palasta olivat varsin erilaisia, sillä toisessa oli sattuma ja toisessa ei. Pähkinät melko vahvan makuisia, mutta tummasuklaa juuri sopivan makean ja pehmeän makuista. Mielenkiintoinen ja toimiva kombinaatio, joka tyydyttää niin makean kuin suolaisen nälkääkin. Vielä kun olisivat saaneet sattumia hieman tasaisemmin ja lisää suklaaseen.

Jarkko Karhunen 30.10.2009 (Jäsenprofiili)
No johan on hauska ja erikoinen yhdistelmä. Rakastan pussissa myytäviä chilipähkinöitä, mutta en ikinä olisi uskonut, että joku menisi sekoittamaan niitä suklaaseen. Vielä vähemmän osasin kuvitella, että tämä yhdistelmä olisi oikeasti hyvää. En osannut kuvitella makukokonaisuutta ennakkoon, tai ainakaan arvailut eivät osuneet kohdalleen. Jos chiulipähkinöitä olisi ollut suklaan seassa runsaammin, olisi varmasti irronnut täydet pisteet. Onneksi sattumattomissakin suklaapalasissa on hieman herkkulisukkeen makua.

Sanna K 30.10.2009 (Jäsenprofiili)
Tämän tumman suklaan seassa näyttää olevan isoja pähkinöitä. Pähkinä on selvästikin paahdettu, sillä on se on erittäin rapea ja ihan kuin kuorrutettu jollain taikinalla. Kyseinen pähkinä maistuu myöskin suolaiselle ja jopa hieman tuliselle. Ihan kuin olisi niitä taikinakuorrutettuja chilipähkinöitä tippunut vahingossa suklaan sekaan. Tai no vahingossa ei ehkä, mutta vähän siltä maistuu. Ei hirveän hyvin sovi yhteen, mutta en olekaan noiden pähkinöiden ylin ystävä. Suklaa on kyllä hyvää, siitä pisteet.

Kai 30.10.2009 (Jäsenprofiili)
Paksu tummahko suklaa jossa pähkinää joka osoittautuu joksikin chiliversioksi. Ihan mielenkiintoinen kokeilu. Pähkinöitä on vain valitettavan harvassa, joten seuraavat palat täytyy syödä ilman. Parempi olisi jos suklaa ja pähkinät pidettäisiin reilusti erillään, koska tämä yhdistelmä ei toimi.

Iikka 30.10.2009 (Jäsenprofiili)
Kivannäköistä suklaata jossa kokonaisia pähkinöitä! Odotukseni ovat siis korkealla. Kuitenkin suklaa on miltei mautonta, mausteinen pähkinä tuo kaiken maun. Hyvä idea muttei se ihan näin tulisi olla. Jälkimaku on etäisen suklainen ja suolainen. Parempi pikkunälkään kuin herkutteluun.

Susanna K 30.10.2009 (Jäsenprofiili)
Paksuhkoa tummaa suklaata jonka seassa mausteinen pähkinä. Suklaan maku on sopivan sokerinen ja hauskan suolainen, johtuen pähkinästä. Pähkinä antaa mukavan vivahteen suklaalle. Vaikka tumma suklaa ei ole suosikkini niin tämä yltää juuri sinne rajalle eli voisin jopa syödä enemmän kuin yhden palan. Positiivinen yllättäjä!
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani