Leader Vegeway

GELATELLI Suklaalevyraadissa

Gelatelli karamell
Tuotteen Gelatelli karamell valmistusmaa on Belgia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,80 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Gelatelli -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Jäätelöt, Tuotannosta poistuneet.
 

Jenni V 01.08.2017
Magnumia matkiva iso jäätelöpuikko, jossa on karamellin makuista jäätelöä, 15% kinuskikastiketta kuorrutteen alla ja kolmannes maitosuklaata päällä. Maitosuklaan joukossa on vielä 3% karamellisoitua macadamiaa. Makeutta piisaa siis vähän joka paikassa, vähän liiankin kanssa... Pähkinä olisi saanut maistua enemmän itseltään ja se olisi toiminut paremmin jäätelön joukossa. Jotain "hiekkaista" rakennetta oli joko jäätelössä, kastikkeessa tai molemmissa, ei tullut sellaista kivaa kermaisuuden tuntua ollenkaan. Kakkosen ja kolmosen välillä arvon, oli tämä parempi kuin pistaasiversio, joten siksi kolmonen.

Annamari 19.06.2017
Melko paksu suklaakuori, jonka seassa pähkinän paloja. Kuori ainakin on hyvä, pähkinää saisi olla kyllä enemmän. Kuoren alla kerros kinuskastiketta ja myös jäätelö on kinuskin makuinen. Makumaailma on makea, mutta tasapainoinen ja miellyttävä. Raikkaus jää puuttumaan. Jäätelö hieman vetistä.

Hanna P 19.06.2017
Maitosuklaapuikko pähkinärouheella. Kuoren alla kinuskikastiketta ja vaniljajäätelöä. Harmittavaa kyllä, kastike on ihan liian makea! Jos
pähkinät olisivat olleet suolapähkinöitä olisi voinut olla oikein hyvääkin, nyt jää joku särmä puuttumaan. Kyllä tämä varmaan kovassa makean- ja jäätelönnälässä menee, mutta ei ehkä niinkään muuten.

Iikka 19.06.2017
Suklaakuoren alla on ehkä hunajakerros ja sitten makeaa jäätelöä. Tai ehkä kerros onkin nestemäistä toffeeta. Turhan makea kuori sekä sisus. (Huom. tämä arvio on kirjoitettu herkkumaratonin loppupuolella, mikä voi vaikuttaa arvioon.)

Jarkko 19.06.2017
Jädepuikko, jossa maitosuklaakuori. Kuoren alla kultaista nestettä. Haukatessa kokonaisuudessa on kermaliköörinen maku ilman alkoholia. Kaikki maut ovat melko mietoja, mutta ihan ok, vaikka onkin jo näiden maisteluiden kymmenes (viimeinen) tuote. Makeutta on melko runsaasti. Olisiko jopa pari kahvipavun mursketta sattunut minun jäätelön suklaakuoreen?
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet