Matsmart banneri

ARA CHOCOLAT Suklaalevyraadissa

Ara Chocolat Belize 71%
Tuotteen Ara Chocolat Belize 71% valmistusmaa on Ranska. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,67 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Ara Chocolat -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Bean to bar / Single origin, Kaakaopitoisuus 65-74%, Levyt (lisukkeettomat).
 

Kirsi I 18.08.2016
Sileän kuviottoman levyn palanen, tuoksuu marjaiselle ja rakenne on pehmeän napsahtava. Maku on alusta asti voimakkaan marjainen, mansikkaa ja vadelmaa. Upeita makuja, jotka pysyvät suussa pitkään, lopussa makuun tulee vain hieman karvautta. Menisi täydestä marjasuklaana. Mitään epämiellyttävää karvautta ei tule jälkimakuunkaan.

Iikka 17.08.2016
Tämä suklaa tuntuu tulevan suoraan apteekin hyllyltä. Maistuu nimittäin hiukan yrttiselle. Ei liene vaivaa mihin tämä ei tepsisi. Viileä voinen tuntuma on makuuni. Jälkimaku on viipyilevä ja hyvä.

Hanna P 17.08.2016
Tummahkoa suklaata voimakkaan hedelmäisellä tuoksulla. Kaunis pintakuviointi myös levyssä. Kova koostumus. Aaahh, petrolinen maku kyllä! Pehmeyttäkin tulee, muttei kyllin. Kuiva on suutuntuma. Liekö kaakaoprosentti korkea tai ainakin sokeria vähän? Syötävä on, mutta turhan kitkerä on makuuni tämä tuote.

Janne J 17.08.2016
Tyypillisen tuoksuinen tumma suklaa, ennakko-odotuksia pehmeämpi rakenteeltaan, jopa hieman rasvainen ja miellyttävän moussemainen. Kaakao on ilahduttavasti esillä, mutta ei vielä ihan tyrmäävään kitkeryyteen asti. Ei maailman hedelmäisin tai vivahteikkain suklaa, mutta tasaisen varma ja tasapainoisen ryhdikäs tapaus jälkimakua myöten. Ei mässäilyyn, vaan nautiskeluun.

Jarkko 17.08.2016
Jänniä makuja heti alkuun, mutta minkä? Tomaatinko? Suklaa ei ole kitkerä, mutta kaikki maut ovat varsin voimakkaita, mukaanlukien makea jälkimaku. Tämä ei todellakaan ole tylsä suklaa, ei jätä kylmäksi ja voi siksi olla tumman suklaan aloittelijalle hieman liiankin erikoinen.

Annamari 17.08.2016
Sokkomaistelu: Petroolinen tuoksu. Rakenne on kohtuullisen mureneva, moussemaisen kevyt. Ensifiilis ei ole hyvä, mutta sen jälkeen maku pehmenee ja mukaan tulee marjaisuutta. Myöhemmin maku taas kitkeröityy... Ja taas pehmenee... Ja kitkeröityy. Vaikea päättää pisteitä, koska maku muuttuu hyvän ja huonon välillä. Ei jätä kuitenkaan kylmäksi.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet