Laatusuklaa

ARA CHOCOLAT Suklaalevyraadissa

Ara Chocolat Porcelana 70%
Tuotteen Ara Chocolat Porcelana 70% valmistusmaa on Ranska. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,76 ja löytyy top 100 -listan sijalta 69. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Ara Chocolat -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Bean to bar / Single origin, Kaakaopitoisuus 65-74%, Levyt (lisukkeettomat).
 

Teresa 05.05.2015
Heh. Onpas hauskannäköinen suklaanpala. Näyttää ihan maitosuklaalta, jossan on legokuviointi pinnassa. Palanen on lisäksi toisesta päästä paksumpi kuin toisesta. Tosi jännän näköinen! Tuoksuu...kukkaiselta tummalta suklaalta. Muuten en osaa kyllä tuoksua kuvata. Jotkut tummat suklaat tuoksuvat juuri tältä, sellaiselta kevyen kukkaisilta, mutta täyteläisiltä samalla.

Ei hitsi. Kyllä tää taitaa ulkonäöstään huolimatta ollakin tummaa suklaata, sillä maitosuklaalle tämä ei maistu! Maku on kevyen sitruksinen ja raikas, hieman kitkerä mutta kuitenkin erittäin miellyttävä.

Makujen kirjo on todella laaja ja monivivahteinen. Sitä on vaikea pukea sanoiksi. Mutta kokonaisuus on todella miellyttävä ja ennen kaikkea älyttömän mielenkiintoinen. Joka puraisu maistuu vähän erilaiselta ja aina löytyy jotain uutta. Kuinka jännittävää!

Anita 04.05.2015
Taas tällainen pieni mini suklaalevy ilmestyi maistelukääreestä. Mieto tuoksu ja aika vaaleahko väri. Ohoh, onpas kirpsakan oloinen maku, joka jää viipyilemään selvästi kitalaen keskiosaan. Imeskeltäessä suklaa tuntuu sileältä ja sulaa suussa mukavasti. loppujen lopuksi jälkimaku on jotenkin outo mallasmainen ja makeahko.

Katja Ke 01.05.2015
Vaaleahko ja punertava pala tummaa suklaata, joka on muodoltaan pikkuriikkinen suklaalevy. Tuoksua en juuri erota. Maku muistuttaa vaaleapaahtoista kahvia ja terävää kitkeryyttä on mukana. Makeutta on sopivasti. Maku on tasapainoinen ja hienostunut, jälkimaku viipyy suussa ilman että suklaa olisi rasvainen tai tahmea. En kuitenkaan ole suuri kitkeryyden ystävä mitä suklaaseen tulee ja kahvinikin juon mieluummin tummapaahteisena, joten minulta irtoaa tälle hienolle suklaalle vain kolme pistettä.

Joni 29.04.2015
Erittäin täyteläinen, pehmeä ja monivivahteinen. Ei perustumman tunkkainen lainkaan.

Jenni R 29.04.2015
Suklaan palat ovat ohuita, lego-palikan omaisia. Puolitumma ja kiiltävä pinta. Kuiva ja tuoksuu applesiinille hiukan, Marjaisa, mutta karvas maku. Jälimaussa hedelmäinen aromi. Sopii erityisesti kahvin seuraksi.

Minna Hi 28.04.2015
Ompa pippurinen ja kirpakka tuoksu. Suklaa napsahtaa kovasti puraistessa. Suklaa alkaa heti sulaa kielellä, mutta rakenne on jotenkin rakeinen tai jauhoinen. Maussa on jotain outoa, jota en oikein osaa määritellä. Ehkä tämä on vaan niin kovin hedelmäistä tai hapanta? Pureskelukaan ei auta asiaa. Pahaa mikä pahaa.

Ansela 28.04.2015
Oranssinruskeaa ja aavistuksen läpikuultavaa suklaata, joka tuoksuu hieman kitkerälle. Tämä ei kuitenkaan ole ollenkaan kitkerää, maku on tosin aika voimakas, hieman raakasuklaamainen. Kyllä tätä useampikin pala menisi.

Aki 26.04.2015
Erikoisia pikkuruutu palasia. Hedelmäisyys tuli vastaan todella voimakkaasti. Erinomainen tuote, raikas, hedelmäinen, ainoastaan rakenteen lievä jauhoisuus pieni miinus.

Annamari 24.04.2015
Sokkomaistelu: Jälleen aikaisemmin jo tuttuja legopalikkamaisia pikkulevyjä. En pidä tämän suklaan tuoksusta, tuoksu on jotenkin pölyinen. Tosi mukavasti napsahtavan suklaan koostumus on hieman jauhoinen. MUTTA maku yllättää! Onpahan hedelmäinen ja jännittävä. Hieman erikoinen sivu/jälkimaku, mutta aluksi suuhun tullut makujen ilotulitus saa antamaan neljä pistettä.

Iikka 20.04.2015
Palasessa on pieniä paloja. Mukava tuoksu, mutta maku on moninkertaisen mukava. Vahva, luumuinen maku valloittaa ensikosketuksella, eikä ote hellitä suklaan sulaessa ja suun täyttäessä suun jokaisen makunystyrän. Onko tämä sitä ambrosiaa?

Kirsi I 16.04.2015
Pikkuruutuinen palanen, joka ei tuoksu. Makua alkaa irrota heti, kun suklaa sulaa kielen päällä, mieleen tulee jokin raikas, ei siis makea tai sitruunainen, eksoottinen hedelmä. Maku on kiehtova ja herkullinen, vaikka pientä kitkeryyttä ja kuivuutta voikin aistia lopuksi.

Hanna P 15.04.2015
Tummahkoa suklaata, neliöitä pinnassaan. Hyvin mieto, ehkä piparkakkuinen, tuoksu. Jännittävä, kirpakanmakea alkumaku. Jokin kaakaoisuus yrittää puskea väliin, mutta oikeastaan tämä suklaa on kirpakkaa, hedelmäistä ja jopa hieman kermaisen makuista. Tiedän, ettei suklaassa taida kermaa tai hedelmää olla, mutta hyvältä maistuu (ehkä jopa paremmalta kuin jos niitä oisi). Sivumaku vain vähän turhankin kaakaoinen.

Veli-Matti 14.04.2015
Hauska legomainen pintakuviointi. Ohuita paloja maitosuklaata, mikä osoittautuukin syödessä olevan tummaa suklaata. Maku on voimakas ja hieman pistävä. Suklaan rakenne on itsessään kuitenkin loistava. Sulaa pehmeästi, tuntuu miellyttävältä. Eikä ole jauhomainen. Jälkimaku saisi viipyä pidempään. Hyvää!

Alexandra 13.04.2015
Taydellinen katkeran kaakaon maun, ei liian katkeran, luo silmiä suljettuna, unelma maku suklaasta, täyteläinen maku.

Eeva-Liisa 11.04.2015
Söpön pieniä paloja. Ensin vähän mauton, sitten maistuu kirsikka. Jotenkin terävä maku, kahvin kaltainen. Ei oikein jää mieleen.

Jenni V 10.04.2015
Maistelukääreestä kuoriutuu 12 pikkupikkuruutuun jaettu ohut pala tummaa suklaata. Tuoksu on lähes olematon, väri on semitumma. Mutta maku on täysi tyrmäys, onpa yllättävän rajun tummaa, olisko jopa 80-prossaista (jälkikommentti: meni vähän yläkanttiin...). Todella hedelmäinen maku, jopa niin että minulle se on liian terävän hapokas, jälkimaussa maistan mallasta. Jotenkin liian hyökkäävä suklaa, en hirveästi tykännyt.

Jarkko 24.03.2015
Suklaa on merkittävän vaaleaa väritykseltään ottaen huomioon että se kuitenkin on 70% tummaa suklaata. Suklaassa oli juuri sellainen tuoksu kuin odotinkin huomioiden kaakaolajikkeen. Tuoksu on hieman rusinainen ja hieman toffeemainen. Tätä ei tuoksusta kyllä arvaisi tummaksi suklaaksi, mutta odotukset mausta nousivat kyllä tuoksun mukana kattoon. Koostumuksen osalta suklaa ei jätä mitään toivomisen varaan. Ohuet palaset sulavat todella helposti suussa ja suklaa on sileää. Alkumaku on toffeinen, jopa maitoinen (!). Pikkuhiljaa esiin hiipii tuoksussakin esillä ollut rusinaisuus, mutta se ei makuna valtaa koko suuta, vaan pysyy miellyttävän hillittynä. Suklaassa on myös jonkin verran hapokkuutta, eli keskivahvaa kihelmöintiä tuntuu sekä kitalaessa että kielen reunoissa suklaata imeskellessä. Tämä on todella herkullinen suklaa. Jälkimaku on melko hillitty. Se on ihan samalla tasolla tuoksun ja maun kanssa. Toffeemaiset elementit ovat jälkimaussa selvästi vahvemmin edustettuna kuin rusinaiset, joten jälkimaku on kohtalaisen makea, ei lainkaan kitkerä. Sanalla sanoen jälkimaku on herrrrrrkullinen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani