Laatusuklaa

ARA CHOCOLAT Suklaalevyraadissa

Ara Chocolat Madagascar 75%
Tuotteen Ara Chocolat Madagascar 75% valmistusmaa on Ranska. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,82 ja löytyy top 100 -listan sijalta 57. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Ara Chocolat -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Bean to bar / Single origin, Kaakaopitoisuus 75-84%, Levyt (lisukkeettomat), Tuotannosta poistuneet.
 

Iikka 03.06.2015
Kirpakkaa suklaata, joka tuntuu nenässä asti. Suu tottuu tähän nopsaan, ja lopulta suklaa onkin vieno ja maltillinen. Näihin pienii palasiin tuli himo.

Anita 10.04.2015
Mini suklaalevyjä tummaa suklaata, hauskan näköinen idea. Imeskeltäessä sileä ja sulaa nopeasti suussa. Edelleenkin haparoin näiden tummien suklaiden arvostelujen kanssa, mutta jokin tässä viehättää. Odotin voimakkaampaa ja kitkerämpää jälkimakua ja sitten yllätyinkin pehmeydestä, joka jäi viipyilevänä kitalaen takaosaan. Voisin vaikka ostaa, kun ja jos eteen sattuu.

Annamari 05.04.2015
Sokkomaistelu: Jälleen näitä "pikkulevyjä". Tuoksuu jauhoiselta, jos nyt niin voi sanoa. Napsahtaa haukatessa, mukavan ohutta suklaata. Onpas marjaisa maku. Maistuu mukavasti eriltä kielen eri osissa, välillä kahvia, välillä kirpeää marjaa jne. Tämä monipuolisuus on hyvä juttu.

Hanna P 27.03.2015
Tummahkoa suklaata pienin neliökohokuvioin. Ei juurikaan tuoksu. Kitkerä, mutta kiehtova maku. Tässä suklaassa on vivahteita vaikka muille jakaa ja on vaikeaa tietää pitääkö tästä vai ei. Toisaalta kitkerä eli huono ja toisaalta pehmeä eli hyvä. Pakko heltyä arvosanassa kolmoseen suklaan jännittävyyden vuoksi, vaikka onkin kaukana arvosanan viittaamasta keskivertoisesta tasapaksuudestä. Hieman turhan kuivattava suutuntuma tosin.

Janne J 26.03.2015
Kivan näköisiä ohuita palasia, tuovat legot mieleen. Rakenne ei ole erityisen kova. Kaakaoprosentti lie korkeahko, sillä suun valtaa kaakaon erilaisten nyanssien ilotulitus. Luonnetta siis löytyy. Rasvaista, makeaa tai kitkerää tämä ei ole, joten pidän tätä melko tasapainoisena pakettina. Selvää nautiskelusuklaamateriaalia, kaukana markettilevyistä.

Miriam 25.03.2015
Hohoo Lego-palikka-suklaata! Tämä suklaa ei sula suussa kovin hyvin. Maku kuitenkin hedelmäinen ja todella kaakoinen. Maistuu rehelliseltä tummalta suklaata, vaikka lopussa hieman jauhomainen tuntuma. Ei kuitenkaan jälkimakua tai "jauhotsuuhun" efektiä.

Kirsi I 25.03.2015
Ohuen Legopalikan näköisiä palasia, voimakas, hieman karvas ja kahvimainen maku, joka ei ole kitkerä vaan pistävä. Kokonaisuus ei kuitenkaan ole epämiellyttävä ja makua riittää koko palasen verran, jälkimaku on samantasoinen kuin maku ylipäätään eli ei muutu kitkerämmäksi.

Veli-Matti 13.03.2015
Kivan pintakuviointi ja houkutteleva tuoksu. Ensipuraisu on kova ja suklaa tuntuu kovin kiinteältä. Todella pistävä alkumaku, joka onneksi pehmenee pian. Varsin kiva jälkimaku ja -fiilis, tätähän jää haluamaan lisää! Sopii myös niille, jotka eivät niin välitä tummasta suklaasta (kunhan selviää ensipuraisusta).

Ansela 27.02.2015
Mosaiikkikaakelin näköisiä tummahkoja paloja. Mieto tuoksu ei herätä oikein minkäänlaisia suklaahaluja, eikä myöskään maku. Tavanomaisen oloista tummaa suklaata.

Minna Hi 20.02.2015
Hieman viherpippurin tuoksuinen tumma suklaa. Heti suuhun laitettaessa oikeen riemukkaan hedelmäinen, lähes sitruunainen. Ompa raikas ja hyvänmakuinen. Pohjamakuna on hieman kitkeryyttä, mutta hyvällä tavalla. Pureskeltaessakin loistava. Piristämään päivää.

Jarkko 02.10.2014
Suklaalevy, joka ei ole levy, vaan koostuu viidestä erillisestä palasesta. Suklaa on tehty madagaskarilaisesta kaakaosta, joka on lähtöisin kuuluisasta Sambiranon laaksosta, ruotsalaissukuisen Bertil Åkessonin plantaasilta. Lajikkeeltaan kaakao on trinitariota. Suklaan tuoksu on huumaavan herkullinen. Se on alueen kaakaolle tyypillisen hedelmäinen ja raikas. Tekisipä joku tästä dödön... Suklaa on koostumukseltaan sileä ja sulaa nopeasti suussa. Maku on lähes yhtä hedelmäinen kuin tuoksukin ja kaiken kruunaa banaanin maku, jonka tunnen puraistessani palasen palasiksi. Suklaasta löytyy juuri sopiva määrä kitkeryyttäkin ja jälkimaussa tätä kitkeryyttää on jopa selvästi enemmän, eikä hedelmäisyydestä ole enää mitään jäljellä. Kertakaikkisen mahtava suklaa, parhaita koskaan eteeni sattuneita!
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani