Laatusuklaa

FREY Suklaalevyraadissa

Frey tourist blanca
Tuotteen Frey tourist blanca valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,89 ja löytyy top 100 -listan sijalta 48. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Frey -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Valkosuklaiset.
 

Sanna K 21.03.2011
Valkosuklaan sekaan on tällä kertaa laitettu vaikka mitä makuja. Löytyy pähkinää, kuivattua hedelmää? Ja monia muita makuja, joiden alkuperää on vaikea sanoa jos ei tutki muruja tarkasti katseella läpi. Puraistessa puolisummassa maku on monivivahteinen ja miellyttävä, mutta erittäin makea ja sokerinen. Pähkinää voisi olla hieman enemmän, mutta jokaiseen palaan sitä on kuitenkin eksynyt.

Sari H 13.03.2011
Pähkinäinen valkosuklaa plus rusinoita. Yllättävän hyvin toimiva kokonaisuus.

Päivi 18.01.2011
Valkoista suklaata, jossa on mukana rusinaa ja mantelia tai pähkinää. Hieman kylmähkö tuoksu. Suklaan maku on mieto ja ei tunnu sokerinen makeus, kuten yleensä valkosuklaissa ruukaa olla. Lisukkeita on runsaasti ja tuovat lisämakua. Rusinat nyt ei kuulu herkkuihini. Loppujen lopuksi melko mitäänsanomaton maku. Ei jää mieleen mitään tästä suklaasta. Oli ja meni.

Salla Elina Salo 09.07.2010
Kaikenlaista sekalaista pähkinää sisältävä 100g valkosuklaalevy Sveitsistä. Tuoksuu mukavasti valkosuklaalta. Pähkinät ovat kuivia, varsinkin mantelit. Seassa näyttää olevan kuivuneita viinirypäleitäkin. Vai ovatko ne jo aivan rusinoita? Voinen valkosuklaa ei houkuttele, rasva nousee aivan liian taakse kitalakeen - tulee huono olo. Hedelmäinen jälkimaku. Mukavan oloinen suklaa, joskin valkosuklaassa toivomisen varaa. Sulaa kuitenkin hyvin ja miellyttävästi.

Jarkko 24.04.2009
Valkosuklaata, johon on sekoitettu vähän sitä sun tätä, onko tämä suklaamaailman pyttipannu? Vai onko tässä sittenkään muuta kuin kokonaisia manteleita ja rusinoita? Onneksi rusinoita on melko harvassa, joten makeus ei mene överiksi edes valkosuklaassa. Mantelit ovat herkullisia ja rouskuvia rusinoiden antaessa hieman väriä ja eloa muutoin vaaleaan kokonaisuuteen. Onhan tämä makeaa, kuten valkosuklaa aina, mutta koska sattumia on niin paljon, jää varsinainen übermakeus puuttumaan ja kokonaisuus on ehdottomasti parasta mitä huhtikuun maisteluissa suuhuni pistin.

Susanna K 24.04.2009
Valkosuklaata jonka seassa sulassa sovussa kokonaisia manteleita ja rusinoita. Valkosuklaan oma maku tulee esille hyvin ja on juuri sopivan makoisaa antamatta ollenkaan ällötyksen tunnetta. Mukavan rouskuva ateriakokonaisuus kaikinpuolin.

Antti H 24.04.2009
Valkosuklaan täytteet, eli pähkinä ja rusina peittävät suklaan maun aluksi miltei kokonaan alleen. Tämä onkin ihan hyvä koska suklaan vihdoin maistuessa, maku on melko voinen ja vanilliininen. Kyllä tällä voi makeannälän tappaa, mutta ei tämä herkkua ole.

Satu 24.04.2009
Valkosuklaalevypalasia, joissa rusinoita ja kokonaisia kuoripäällisiä (muttei onneksi sokeroituja) kokonaisia manteleita. Rusinat maistuvat rusinoilta eli hyviltä ja mantelikin maistuu, mutta se jää enemmän altavastaajaksi, sillä rusinoiden lisäksi tässä maistuu pääasiassa ei niin herkullinen valkosuklaa. Sattumia on äkkiseltään arvioituna mukavan paljon (rusinoita huomattavasti manteleita enemmän), mutta silti levyyn jää turhan paljon palasia, joissa ei ole kumpaakaan sattuma-lajia. Olen tämän tuotteen kanssa vähän kahden vaiheilla, mutta itse suklaan epämiellyttävä sitrusmaisen pistävä maku kääntää vaa'an hyvästä keskiverroksi.

Janne J 24.04.2009
Saippuaisen tuoksuista. Enpä olekaan tainnut aiemmin maistaa rusina-manteli-valkosuklaata. Ja valehtelisin, jos väittäisin, että makea rusina passaa hyvin makean valkosuklaan pariksi. Mutta voi pojat, että tuo manteli maistui hyvälle suklaan kanssa. Mantelille siis viitonen, rusinoille kolmonen. Pyöristän keskiarvon kuitenkin viitoseksi, niin maistuva tuo manteli oli. Valkosuklaasta itsestään en tehnyt mitään negatiivisia huomioita.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSA



ETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani