Matsmart banneri

GÖTEBORGS KEX Suklaalevyraadissa

Göteborgs Kex / Kantolan ballerina kulkex mjölkchoklad
Tuotteen Göteborgs Kex / Kantolan ballerina kulkex mjölkchoklad valmistusmaa on Viro. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,33 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Göteborgs Kex -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Suklaakuorrutteiset.
 

Iikka 14.09.2018
Pallero, jonka luulin olevan jokin suklaarusina, musertui hampaissa. Kyseessä olikin muromöllykkä, jossa on oli kevyt suklaakuori. Tuote on makea, ja kaakao ja keksi makuina jää mielestäni sokerin alle. Kivahan tätä on jauhaa. Kelpo karkkityyppisenä herkkuna.

Janne J 14.09.2018
Makea maitosuklaakeksipallo. Melko tyypillinen ja harmiton lajityyppinsä edustaja, joka ei herätä suuria tunteita, mutta joita söisi helposti pussillisen leffaa tuijottaessa. Makeutta on sopivasti, suklaata saisi taas olla hieman enemmän.

Hanna P 14.09.2018
Suuria keveitä maitosuklaapalloja. Sisällä rohiseva sisus, keksiä tai mitä lie. Kovin on makea kokonaisuus, mutta ihanhan näitä ilokseen rouskuttelee.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet