Mainospaikka vapaana

KANDIA DULCE Suklaalevyraadissa

Primola ciocolată cu lapte rom
Tuotteen Primola ciocolată cu lapte rom valmistusmaa on Romania. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Kandia Dulce -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Alkoholia sisältävät, Levyt (täyte), Tuotannosta poistuneet.
 

Iikka 28.11.2014
Marjainen tuoksu on tällä täytesuklaalla. Sisällä ehkä rommirusinan maku. Makea herkkupala on mukavan pehmeän makuinen. Täydellinen jälkimaku (samettinen) nostaa pisteet neloseen.

Hanna P 20.10.2014
Helposti hajoavaa täytemaitosuklaata tekstillä Primola. Tummanruskea ja hieman venyvä täyte sisällä. Tuoksu "ällömakea". Rommia tai jotain alkoholia maussa, ja toki sokeriakin. Hieman maistuu Da Capo -suklaalle. Ei mitenkään laadukkaan oloista, mutta aivan hyvää.

Jarkko 24.05.2014
Maitosuklaata rommitäytteellä. Onpas Romanian poika saanut ovelasti ROM-lyhenteen lippunsa päälle. Tuoteselosteessa lukee, että suklaa sisältää alkoholia (etanolia) ja erikseen vielä rommia 0,1%. Mahtaa kuitenkin tulla sokerihumala ennen mitään muuta. Vahva etanolin tai muun autonhuoltotuotteen haju kyllä puskeekin vahvasti suklaakuoren läpi ja hieman pelottaa puraista palanen kahtia. Täyte ei kuitenkaan ole nestemäistä, vaan toffeemaista. Alkoholin maku ei ole hirvittävän vahva, mutta toki selkeästi läsnä. Kyllä tuon maun voi rommiksi kuvitella, parempi se on kuin kirkkaan viinan. En kuitenkaan yleisesti ottaen ole alkoholisten suklaiden ystävä, joten en ihan riemusta hypi. Suklaan mausta on mahdoton sanoa mitään, alkoholillehan se vain maistuu.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset